Del cos a l’objecte

del cuerpo al objeto

La finalitat d’aquest curs és escoltar tant al cos com a l’objecte, les seves possibilitats i limitacions per veure el que tots dos poden oferir-se mútuament.

Aquest curs va dirigit a mims, actors físics, titellaires, ballarins, artistes de circ i tota aquella persona interessada a investigar les qüestions tècniques i emocionals en la manipulació d’objectes a partir del mim corporal.

Coneixerem el mètode de treball de la particular recerca que Zero en Conducta ha realitzat dins d’aquest camp.

Professors:

El curs estarà impartit per Putxa i Julieta Gascón fundadors de Zero en Conducta, companyia que investiga el moviment des del mim corporal, les titelles i la dansa. La seva particular recerca sobre el moviment els ha portat a la creació de dos espectacles (i un tercer en procés), amb els quals porten 3 anys girant per Europa i Àsia en diferents festivals i teatres. També han realitzat nombrosos cursos de teatre físic i manipulació d’objectes en diferents escoles d’Espanya i Eslovènia, com l’ESAD de València, Camí de Nora, Espai la Banyera, Pocket Theater Studio, entre altres.

També han dirigit propostes per a diverses companyies i/o grups teatrals. Tots dos són diplomats de l’Escola Internacional de Mim Corporal i Teatre Físic MOVEO (Barcelona).

Horari: Dissabte 11h-14h i de 15:30h – 18:30h / Diumenge 10h – 14h

Preu: 95€

Aprofita els nostres descomptes!

  • 20% de descompte si et matricules fins a un mes abans de la data d’inici del curs.
  • 10% de descompte amb el Carnet Jove o el Carnet de Biblioteques de la Diputació de Barcelona (un carnet per persona).
  • 20% de descompte permanent per als i les estudiants Moveo del curs 2015-2016.

Descomptes no acumulables –

Vols inscriure’t a algun d’aquests cursos? Realitza la inscripció online o vine a la nostra oficina de dilluns a dijous de 10h a 14h.

Consulta condicions

Vols més informació sobre aquest curs?
Truca’ns al +34 93 300 25 08 o clica a Més Info