El cos articulat i la musicalitat del moviment

el cuerpo articulado

Com transformar un gest quotidià en una acció escènica, per anar cap a un treball de precisió, articulació i de musicalitat del moviment?

Aquest curs proposa estudiar les diferents etapes de construcció d’una partitura física. Explorarem les bases d’un procés creatiu en el camp del mim contemporani, que troba la seva qualitat teatral en la precisió i la dinàmica de l’acció. A través de la introducció a la tècnica del mim corporal veurem com podem aïllar diferents parts del cos per disposar d’un vocabulari físic més elaborat. Com representar l’esforç a escena. A partir de l’observació del món que ens envolta, ens inspirarem per trobar les variacions rítmiques que dinamitzin el moviment. Abordarem també la composició d’una partitura corporal individual o en duo.

Luis Torreão

Director, actor, mim i pedagog.

Dirigeix la Companyia Hippocampe i el seu Centre de formació en Mim Contemporani a París. Es va formar en mim corporal a París i als Estats Units amb Thomas Leabhart, qui va ser assistent d’Etienne Decroux. És diplomat en ensenyament teatral i ha realitzat el Màster d’investigació en estudis teatrals en la Sorbonne Nouvelle, a París. Ha impartit nombrosos cursos a França i Brasil, entre ells al Conservatori de Teatre d’Orleans, a Arts en Escena (Lyon), a l’EDT 91 (Essonne),  Universitat París 8, Teatre Apolo-Hermilo (Recife),  Universitat de Campinas – Sao Paulo, Universitat de Teatre de Rio i la Facultat de Dansa Angel Viana – Rio de Janeiro.

Horari: Dissabte 11h-14h i de 15:30h – 18:30h / Diumenge 10h – 14h

Preu: 95€

Aprofita els nostres descomptes!

  • 20% de descompte si et matricules fins a un mes abans de la data d’inici del curs.
  • 10% de descompte amb el Carnet Jove o el Carnet de Biblioteques de la Diputació de Barcelona (un carnet per persona).
  • 20% de descompte permanent per als i les estudiants Moveo del curs 2015-2016.

Descomptes no acumulables –

Vols inscriure’t a algun d’aquests cursos? Realitza la inscripció online o vine a la nostra oficina de dilluns a dijous de 10h a 14h.

Consulta condicions

Vols més informació sobre aquest curs?
Truca’ns al +34 93 300 25 08 o clica a Més Info