Intensius de cap de setmana

Els tallers de cap de setmana són una excel·lent ocasió per conèixer les possibilitats del teatre físic en relació a d’altres disciplines artístiques. Sobretot, són una bona oportunitat d’adquirir eines útils i d’explorar les possibilitats expressives del cos i del moviments, acompanyats per professors especialitzats.

Els tallers estan oberts a tots els nivells, no es requereix experiència prèvia. Si tens experiència en altres disciplines (com dansa, circ , teatre, etc.), segur que aquesta experiència també et serà útil. En qualsevol cas, la metodologia s’adapta al nivell de cada estudiant.

El nostre programa 17-18 oferirà, a més d’un taller d’INTRODUCCIÓ al mim corporal, MONOGRÀFICS TEMÀTICS que se centren en eines concretes del treball de diversos àmbits de les arts escèniques.

Cursos 2017-2018
Una porta oberta al mim coporal

Una porta oberta al mim coporal

18 – 19 Novembre 2017
Dissabte 11h-14h i de 15:30h – 18:30h / Diumenge 10h – 14h

Llegir més

La poètica del Mim Corporal

La poètica del Mim Corporal

27 – 28 Gener 2018
Dissabte 11h-14h i de 15:30h – 18:30h / Diumenge 10h – 14h

Llegir més

Horari: Dissabte 11h-14h i de 15:30h – 18:30h / Diumenge 10h – 14h

Preu: 95€

Aprofita els nostres decomptes!

  • 20% de descompte si et matricules fins a un mes abans de la data d’inici del curs.
  • 10% de descompte amb el Carnet Jove o el Carnet de Biblioteques de la Diputació de Barcelona (un carnet per persona). Aquest descompte inclou també qualsevol carnet afiliat amb el European Your Card.
  • 20% de descompte permanent per als/les estudiants i ex-alumnes dels cursos regulars de Moveo.

Si vols aprofitar algun dels nostres descomptes, posa’t en contacte amb nosaltres i t’indicarem com fer-ho.

– Descomptes no acumulables –

 

Si necessites allotjament, 360 Hostel,molt a prop de l’escola, té un descompte especial per a tu! Contacta amb ells a info@360hostelarts.com indicant “PROMO 15% MOVEO”.

www.360hostelarts.com

Els professors en tot moment han estat en completa disposició i lliurats al curs. Rescaten qualsevol aportació que l'alumne pot oferir en un exercici. Això dóna confiança per arriscar-se amb qualsevol proposta sense sentir-se jutjat. - Amalia Rodríguez

Va resultar curiós descompondre uns moviments com si fos un exercici de gramàtica, i després recompondre'ls com per compondre un poema. - Caroline Giffard