Slide
DESTACATS:
Slide

QUÈ ÉS MOVEO?

A Moveo apostem per les arts escèniques com a investigació de preguntes i posada en joc del propi cos. No es tracta de donar respostes fixes, sinó d’obrir camins nous, compartir la recerca i unir poesia, humor i ironia. Es tracta de creure i celebrar el cos humà com a vector de comunicació.

Totes les nostres activitats giren al voltant de les arts del moviment, especialment de l’evolució i la investigació del teatre físic.

Ens dediquem a la formació i a la creació des del 2005, mitjançant una companyia estable i un espai on rebem artistes en residència i oferim cursos regulars, així com tallers i diverses activitats al voltant del moviment expressiu.

Slide
PlayPlay
Slide
OFERTA FORMATIVA:
Slide

EL MIM CORPORAL DRAMÀTIC

L’origen del nostre treball és el Mim Corporal Dramàtic d’Etienne Decroux i la investigació pràctica dels principis que funden aquesta disciplina. En el recorregut artístic de Moveo també hi ha la trobada i el diàleg amb altres disciplines per arribar a obrir i ampliar noves vies d’interpretació a partir del cos.

Hi ha molts llocs al món que ensenyen la tècnica de Etienne Decroux com a complement a altres disciplines corporals o físiques. A Espanya, però, Moveo és l’únic que ofereix una formació tan especialitzada i intensiva basada en aquesta disciplina.

Slide
MOVEO ÉS TAMBÉ:

Connecta amb Moveo

INSTAGRAM

VIMEO

¡Segueix la nostra activitat en Vimeo!

Subscriu-te al nostre Butlletí!

Nom

Correu electrònic

Consulta la nostra Política de Privacitat.