Centre Moveo i el context COVID:

El Centre Moveo està compromès en treballar per crear l’entorn més segur possible, aplicant protocols de seguretat i higiene – d’acord amb la regulació establerta pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya – per garantir que l’alumnat es pot centrar en els seus objectius pedagògics.

NOTÍCIES

 • A l’octubre comença el Curs de Tarda

  COMENCEN ELS CURSOS REGULARS   En dues setmanes arriba l’inici del 1r trimestre del Curs de Tarda, un curs d’introducció al Mim Corporal i Teatre Físic impartit per Kaká Degáspari. Durant les diferents sessions s’abordaran els següents conceptes: La tridimensionalitat......

 • Creación intensivo
  Últimes setmanes per a inscriure’s a l’Intensiu de Setembre!

  Del 20 al 22 de setembre, el Centre Moveo ofereix un taller intensiu impartit per Stéphane Lévy, donde se trabajará desde las herramientas de creación de la Cia Moveo. L’objectiu d’aquest curs és que les persones participants descobreixin i entenguin......

 • curso verano
  Nova edició de l’Intensiu d’Estiu

  ENS VEIEM AQUEST ESTIU?   Del 4 al 15 de juliol es durà a terme la 20ª edició del Curs Intensiu d’Estiu “Donar forma a la imaginació“, impartit per Sophie Kasser, Stéphane Lévy i Olivier Décriaud. Aquest curs de Teatre......

QUE ES MOVEO

MOVEO és un centre d’arts perfomatives dedicat a la formació, creació i investigació en teatre físic. Fundat l’any 2005, acull una companyia estable, residències d’artistes, una escola que ofereix cursos i tallers, així com una varietat d’activitats al voltant de l’expressió del cos.

La nostra investigació ens ha portat a la creació de 7 espectacles professionals i 18 espectacles acadèmics, així com de projectes i tallers amb els que hem viatjat internacionalment durant més de 15 anys. Des dels seus orígens fins al moment,més de 900 professionals i estudiants de més de 50 països han participat en les activitats del nostre centre.

OFERTA FORMATIVA

DIPLOMATURA

CURSOS INTENSIUS

CURSOS REGULARS

EL MIM CORPORAL DRAMÀTIC

El mim corporal dramàtic d’Etienne Decroux pren el cos com a principal mitjà d’expressió i l’actor/actriu com a punt de partida per a la creació, amb l’objectiu de ‘fer visible allò invisible’ (E. Decroux), permetent així expressar a través del moviment el món interior de l’actor/actriu (pensament, conflicte, emoció)

Són moltes escoles en el món que imparteixen la tècnica d’Etienne dDecroux com a complement a altres tècniques físiques o corporals. A Espanya, però, Moveo és l’única que ofereix una formació especialitzada i intensiva en aquesta tècnica.

MOVEO ÉS TAMBÉ…

Cia Moveo Conseqüències

Cia Moveo

Cia Moveo

Residències Moveo Cia Zero en Conducta

Residències Moveo

Residències Moveo

Espai Moveo

Espai Moveo

15

Anys

900

Estudiants i artistes

50

Països diferents

13500

Hores de classe