Bones festes i 2022!

Està a punt d’acabar un altre any i des de Moveo ens agradaria aprofitar aquest últim butlletí de 2021 per regalar-vos allò més destacat de l’any i desitjar-vos uns grans dies de celebracions!

 

CREACIÓ

  • El 2021 hem començat a girar amb el nostre espectacle “Echoes” i ja hem tingut més de 30 actuacions, entre les quals es troba FiraTàrrega’21, així com actuacions internacionals; revisa les properes dates a l’agenda de la Cia Moveo!
  • Des de 2017 estem girant arreu del món amb el nostre guardonat espectacle “Conseqüències”, i ens alegra anunciar que el podrem compartir amb els i les joves a través del programa Anem al Teatre per a instituts.
  • Hem començat la nostra col·laboració “Quin gest necessitem avui?” amb les companyies Sauf le Dimanche i Mariantònia Oliver, projecte que culminarà amb la creació d’un vídeo-dansa que s’estrenarà a l’abril de 2022. Para atenció a les nostres xarxes per conèixer la data exacta!
  • El nostre projecte de creació col·lectiva “8HORIZONTES”, dirigit per Sophie Kasser, va ser seleccionat per FemArt i exhibit a Ca La Dona a Barcelona, així com a l’exposició “Els nostres cossos” a l’Espai Jove La Fontana.

 

FORMACIÓ

  • Hem lluitat per assegurar que no ens calgués interrompre el nostre Programa de Diplomatura i hem tingut sort de no patir cap nou confinament. Vam acabar l’any escolar al juny, presentant els espectacles “¡Salud, viejo mundo!” (estudiants de 1r any), “Más de lo que hay, menos de lo mismo” (2n any) i “Wacha” (3r any). Dirigits o acompanyats per l’equip pedagògic, van ser presentats a La Bòbila de L’Hospitalet. Els espectacles van ser un èxit amb tres nits amb entrades esgotades. Ben aviat, els vídeos estaran disponibles aquí.
  • A l’octubre vam començar un nou curs escolar, amb estudiants de 10 països diferents. Continuem treballant amb orgull amb el professorat que formen Olivier Décriaud, Mai Rojas, Sergio Martínez, Mariantònia Sales, Cecilia Colacrai i la nostra gran coordinadora Estel·la Muñiz.
  • A partir del projecte “Quin gest necessitem avui?”, hem compartit tallers increïbles amb diverses entitats i grups de diverses edats, cultures i bagatges.
  • Continuem oferint tallers intensius al centre, amb companyies com Zero en Conducta, fundada i dirigida per Julieta Gascón i José Antonio Puchades (Putxa), ex-estudiants del centre.

 

Per rebre informació sobre les nostres activitats, subscriu-te a la nostra pàgina web www.moveo.cat per al Centre, i consulta www.ciamoveo.cat per a l’activitat de la companyia, o segueix-nos a les nostres xarxes: @centromoveo i @ciamoveo.

 

Esperem veure-us durant 2022! Seguim en contacte i cuideu-vos,

 

Sophie Kasser i Stéphane Lévy

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.