2020… quin any!

  • Categoria de l'entrada:Sense categoria

Quin any hem tingut… però abans de res, us enviem els nostres millors desitjos per al 2021 i salut per sobre de tot!

Aquí van alguns destacats del nostre 2020. Tot i que no hem pogut celebrar la nostra festa pel 15è aniversari (encara… ;)), hem rebut les notícies que Stéphane Lévy ha estat guardonat amb el Premi Dansacat a la millor coreografia pel nostre espectacle Conseqüències!

 

CREACIÓ

  • Durant el 2020 també hem estrenat el nou espectacle de la companyia, ECHOES, al Festival MAC de les Festes de La Mercè de Barcelona! Dirigit per Stéphane Lévy, començarà la gira el març de 2021 i es presentarà a FiraTàrrega el proper any; assegura’t de fer un cop d’ull a les dates de l’agenda de la companyia!
  • Des de 2017 hem portat el guardonat espectacle “Conseqüències” arreu del món, i el presentarem com a part dels Esdeveniments de Nadal organitzats per la ciutat de Barcelona els dies 22 i 29 de desembre.
  • El gener de 2020 vam tenir el plaer d’oferir un taller per al meravellós festival de teatre físic FEIM de Xile, que el 2021 retransmetrà el nostre espectacle “On sóc quan sóc dos?” de manera online.
  • Una nova i emocionant col·laboració amb la companyia Sauf le Dimanche ha rebut una subvenció de l’Euro-regió per a un projecte que començarà el 2021. Us compartirem més informació ben aviat!
  • El nostre grup de creació dirigit per Sophie Kasser, que va començar a l’espai el gener de 2020 i format per 7 artistes recent graduades a Moveo, va seguir amb la creació de manera online i va ser escollit per FemArt per exhibir el seu trbeall a la Galeria a Ca La Dona a Barcelona del 10 de desembre al 12 de febrer del 2021.
  • Durant el 2020 é hem tambtéingut el plaer de rebre en residència els i les artistes Neilor Moreno i Siziana Reiser, així com a Siena Hassett i Petra Horvat.

 

FORMACIÓ:

  • Encara que part del nostre Programa de Diplomatura va ser impartit de manera online i interromput per la pandèmia, el setembre vam acabar el curs escoltar amb l’espectacle “Fragmentos” basat en el llibre “Momo” de Michael Ende. L’espectacle final va incloure un espectacle en viu i video-projeccions amb participació internacional. Dirigit per Sophie Kasser i Olivier Décriaud, es va presentar al teatre de La Sedeta. Molt aviat el vídeo estarà disponible aquí.
  • L’1 d’octubre vam començar un nou curs escoltar amb estudiants de 10 països diferents. Seguim treballant amb orgull amb el professorat format per Olivier Décriaud, Mai Rojas, Montse Bonet, Cecilia Colacrai, Sergio Martínez, Mariantònia Sales i la nostra gran coordinadora Estel·la Muñiz!

 

Per rebre informació sobre totes les nostres activitats, inscriu-te al nostre web www.moveo.cat per al Centre, i consulta www.ciamoveo.cat per saber sobre l’activitat de la companyia, o segueix-nos a les nostres xarxes socials: Facebook Moveo Centro / Moveo Cía, Twitter, Instagram, Vimeo, Youtube, Linkedin.

 

Si es permeten els viatges, ens encantarà rebre’t durant el 2021 i saber les teves novetats! Seguim en contacte i desitgem que et cuidis,

 

Sophie Kasser and Stéphane Lévy