Tallers “Gest i Relació” a Tàrrega

Gesto y relación, moveo

El projecte “El Gest i la Relació” va començar fa cinc anys, impulsat per la passió per les arts escèniques i la creença en el poder transformador del moviment. Des de llavors, hem col·laborat amb escoles, col·legis i centres comunitaris, adaptant els nostres tallers a les necessitats específiques de cada grup. El nostre objectiu és fer que l’art del moviment sigui accessible per a tots, sense importar l’edat, l’origen o les habilitats físiques.

Tallers a Tàrrega

Durant la nostra estada a Tàrrega, col·laborem amb diverses institucions educatives: Pla Entorn de Tàrrega, Institut Alfons Costafreda, EA Ondara, Escola Àngel Guimerà, Vedruna Tàrrega, CEE Santa Maria de l’Alba, Institut Manuel Pedrolo i Escola Pia Tàrrega. Cada centre ens va rebre càlidament i treballem amb una varietat d’estudiants.

Cada taller va oferir experiències úniques tant per a nosaltres com per als participants. Amb els nens de primària, ens centrem en activitats lúdiques que fomentaven la creativitat i la cooperació. Amb els estudiants de secundària, explorem dinàmiques més complexes, enfocant-nos en la comunicació no verbal i la creació d’històries a través del moviment. Aquesta adaptació contínua ens va permetre abordar les necessitats específiques de cada grup, assegurant una experiència personalitzada i significativa.

Agraïments

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a totes les institucions i persones que van fer possible aquesta experiència. Finalment, un agraïment especial als professors i membres de l’equip de Cia Moveo—Agnès, Xavi, Neilor i Ànima—la dedicació i el professionalisme de la qual van ser crucials per a l’èxit dels tallers.

Impacte i Futur

El nostre temps a Tàrrega va ser una experiència gratificant, plena de creativitat i aprenentatge. Veure l’impacte positiu en els nens, joves i els seus professors ens anima a continuar ampliant aquest projecte a altres comunitats. Creiem que el moviment i les arts escèniques són eines poderoses que poden enriquir vides i fomentar una societat més creativa i connectada.

De cara al futur, esperem continuar oferint aquests tallers, adaptant-los a les necessitats de cada comunitat i explorant noves maneres d’utilitzar el moviment com a vehicle d’expressió i aprenentatge.