Arriba el Curs Internacional d’estiu Moveo!

Verano moveo

Si t’apassiona el teatre físic, vols millorar les teves habilitats o simplement explorar una forma diferent d’acostar-te al teatre i al moviment, el Curs Internacional d’Estiu Moveo a Barcelona és una excel·lent oportunitat. El taller se celebra del 8 al 19 de juliol de 2024, i ofereix una experiència d’immersió en el mim corporal i el teatre físic apta per a participants de tots els nivells.

El curs

El taller, titulat «Donar forma a la imaginació», té lloc en el Centre Moveo. Ofereix 35 hores de formació intensiva, centrada en els principis fonamentals del teatre físic i de el mim corporal. Aquest curs està dissenyat per a ajudar els participants a comprendre l’enfocament específic de Moveo sobre el teatre físic i proporciona informació sobre la seva metodologia de formació a temps complet.

Professors:

El taller d’enguany està dirigit per un equip de professionals en actiu, entre els quals es troben Sophie Kasser, Stéphane Lévy, Olivier Décriaud i Laia Campamà. Aquests professors aporten una gran experiència i coneixements, garantint un entorn d’aprenentatge ric i divers.

International summer workshop

Estructura del taller:

Entrenament tècnic: Els participants aprofundiran en els principis fonamentals del teatre físic i el mim corporal, aprenent a utilitzar el moviment per a transmetre emocions i narracions complexes.

Exploració creativa: El taller posa l’accent en exercicis d’improvisació i projectes col·laboratius, animant als participants a pensar de manera creativa i a explorar nous mètodes de narració.

Experiències compartides: Durant el taller, els participants compartiran el seu treball i els seus progressos amb el grup, la qual cosa els brindarà l’oportunitat de compartir els seus avanços i la seva creativitat en un entorn de confiança.

Obert a tots els nivells:

El taller està obert a participants de tots els nivells, des de principiants fins avançats. Aquest enfocament integrador garanteix que tots puguin beneficiar-se de la formació, independentment de la seva experiència prèvia.

Assistència internacional:

Un dels aspectes més destacats del Taller d’Estiu Moveo és la seva gran assistència internacional. Participants de tot el món es reuneixen, creant un ambient divers i dinàmic que millora l’experiència d’aprenentatge i fomenta les connexions globals.

Ambient col·laboratiu i no competitiu:

En Moveo es fomenta més la col·laboració que la competició. El taller crea un entorn de suport i no competitiu en el qual s’anima als participants a explorar i descobrir el seu potencial creatiu únic. L’objectiu és centrar-se en l’alegria del descobriment, l’expressió artística i la diversió. Aquest enfocament ajuda a crear relacions interpersonals sòlides entre els participants, fent del taller no sols un lloc d’aprenentatge, sinó també un lloc de creixement personal i artístic.

Viu Barcelona durant el Festival Grec:

El taller coincideix amb el Festival Grec, un dels principals esdeveniments culturals de Barcelona. Aquest festival presenta una varietat d’actuacions, incloent-hi teatre, dansa, música i circ, oferint als participants del taller una experiència cultural addicional per a gaudir durant la seva estada.

Per què assistir?

En el Curs Internacional d’Estiu de Moveo no es tracta només de millorar les habilitats tècniques; es tracta d’explorar les teves pròpies possibilitats i comprendre l’enfocament distintiu de Moveo cap al teatre físic. T’ofereix l’oportunitat de desafiar-te a tu mateix, connectar amb un grup divers de persones i submergir-te en la vibrant escena cultural de Barcelona.

Per a més detalls sobre el taller i com inscriure’s, visiti la pàgina del taller. Si tens alguna pregunta o necessites ajuda amb el procés de sol·licitud, posa’t en contacte amb nosaltres en info@moveo.cat.

Feix les maletes, porta el teu entusiasme i prepara’t per a una enriquidora experiència d’estiu a Barcelona. Tot està preparat, només faltes tu!

TOTA LA INFO AQUÍ!!