Benvingut 2018!

feliz navidad moveo

L’any 2017 ens deixa amb grans emocions!

Per això volem compartir amb vosaltres moments claus que hem viscut durant aquest any:

CREACIÓ:

  • La Cia Moveo comença una gira internacional, després d’estrenar la nostra nova producció “Conseqüències”, en col·labració amb el Festival Imaginarius de Portugal i FiraTàrrega, i de guanyar el Premi Moritz FiraTàrrega a la Millor Estrena d’Arts de Carrer.
  • Després d’una gira de més de 50 representacions de Tu vas tomber!  a Espanya, França, Portugal i Suïssa, la Cia aquest any ens portarà a Catakunya, Corea del Sud, França, Anglaterra, Holanda, Hongria i País Basc.
  • Amb la companyia hem tingut el plar de col·laborar en projectes de formació per a entitats com el Festival Rbls, Caixa Escena, EOI la Pau o la Casa Mirasol de Sant Cugat.
  • Durant l’any 2017 hem acollit en residència a la Cia La Lune Verte, Aaron Govea, We’re all Mad Here i hem col·laborat amb Si tu t’imagines.

FORMACIÓ:

  • El juny vam acabar amb molt bons resultats un curs més de la Diplomatura en Mim Corporal Dramàtic i Teatre Físic.Vam presentar el Teatre Can Felipa de Barcelona els tallers de creació ¿Cuál es la pregunta?, dirigit per Olivier Décriaud, i El Sueño, dirigit per Mai Rojas i Montse Bonet. Pots veure aquí els vídeos!
  • Aquest any hem col·laborat amb Ana María Bustamante sobre els laboratoris teatrals del segle XX i amb Camille Bobelin, investigadora en Laban. També hem tingut la surt de tenir sessions d’entrenament de la mà de la Cia CAGE de França, de Suzuki Viewpoints amb Lowri Jekins i Lorenzo Montanini, i de Cant segons Grotowski amb la Cia en Residència de Thomas Richards Centre d’Itàlia.
  • El 2 d’octubre va començar un nou curs acadèmic del nostre curs de Diplomatura amb alumnes procedents de 15 països diferents. Seguim tenint el plaer de comptar amb els professors Olivier Décriaud, Mai Rojas, Montse Bonet, Cecilia Colacrai i donem la benvinguda a Andreu Martínez!
  • Tenim nous clips a compartir amb vosaltres, on us presentem les assignatures del curs de Diplomatura.

Per rebre la informació de totes les nostres activitats, dóna’t d’alta a la nostra pàgina web www.moveo.cat per al Centre, consulta www.ciamoveo.cat per a la Cia o segueix-nos a les xarxes socials Facebook Moveo Centro / Moveo Cía, TwitterInstagram, Vimeo, Youtube, i Google+.

Us convidem a visitar-nos durant l’any 2018! Moveo segueix sent un indret de molta vida i treball, i tot l’equip seguim amb la il·lusió i el desig de fer de les arts del moviment un camí per a la creació artística i per a l’expressió escènica.

Sophie Kasser i Stéphane Lévy

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.