Tots els cursos Moveo 2023-2024

DIPLOMATURA EN MIM CORPORAL

La nostra formació en Mim Corporal i Teatre Físic situa a l’actor/actriu en el centre de la creació artística.

El Programa de Diplomatura de dos anys amplia la tècnica de l’intèrpret i desenvolupa la imaginació física. Alhora, anima a l’alumnat a idear obres originals a través d’un mètode que requereix habilitats d’improvisació i recerca. Considerem que l’entrenament i la pràctica diaris i regulars són essencials per a desenvolupar la consciència a través del moviment, adquirir autonomia i fortes habilitats per al teatre

El programa d’especialització (3er any), situa a l’actor/actriu com a autor, creador i intèrpret. Permet als participants desenvolupar el seu propi estil a través de la recerca i l’autodescobriment. Els dona l’oportunitat de compartir la seva pròpia visió del teatre i la seva relació amb la pràctica teatral contemporània, el públic i la comunitat.

Últimes places!

+ informació

Diplomatura
EL CUERPO CREATIVO
CUERPO CREATIVO MOVEO

Taller intensiu

Taller de 3 dies, impartit per Stéphane Lévy, que se centra, a través dels mètodes d’entrenament desenvolupats per la Cia Moveo, en la creació d’un cos teatral i creatiu.

L’objectiu d’aquest curs és descobrir nocions essencials com a articulació, pes, ritme o causalitats, poden convertir-se en una font d’inspiració i aportar millores en el treball artístic.

El treball se centrarà principalment en una recerca experimental a través de dinàmiques grupals i les possibilitats expressives de l’acció física.

19 al 21 de setembre 2023
16H a 19H
Descompte fins a 30 dies abans

+ información

ENTRENAMENT CREATIU EN TEATRE FÍSIC

Curs trimestral de tarda obert a tots nivells

Obrim de nou el curs trimestral a les tardes dirigit a aquelles persones que desitgen explorar les possibilitats expressives del cos i/o millorar la seva expressió física!

En aquestes sessions, proposem un treball de conscienciació física i d’exploració de la riquesa del moviment com a mitjà d’expressió i eina relacional. Els/les participants podran descobrir a través d’exercicis guiats i de dinàmiques creatives un univers més ampli, un espai segur en el qual podran provar, descobrir, i ampliar les seves habilitats.

Primer trimestre 3/10 al 21/12
Dimarts i dijous – 19 a 21 hs
Descompte fins a 30 dies abans

+informació

Entrenamiento creativo en teatro físico
CURSOS DE CAP DE SETMANA

EL GEST I LA SEVA INTENCIÓ, amb Olivier Decriaud

Taller de teatre físic

Aquest taller proposa jugar entre el teatre físic i la manyaga corporal al voltant de les nocions de gestos i relacions.

Obert a tots els nivells, el taller proposa un espai de descobriment per a totes aquelles persones que vulguin explorar com podem donar un gest, com es rep i com podem transformar-lo en contingut artístic. Totes les persones participants seran convidades a desenvolupar les seves habilitats artístiques, millorar la seva precisió i expressivitat i posar el seu cos al servei de la seva imaginació.

Dates:
21-22 Octubre 2022

Horaris:
Dissabte 11h-14h i de 15:30h – 18:30h
Diumenge 10h – 14h

+ Informació

Hi ha més cursos de setmana encara pendent de confirmació per al 2023-2024

Andrés Corchero, Anna Estrada, Ángela Palacios i Zero en Conducta oferiran cursos de cap de setmana que anirem anunciant durant l’any.

Optimized by Optimole