Cursos moveo

Cursos:

[no_unordered_list style=”circle” animate=”yes” font_weight=”bold” padding_left=”20″]

[/no_unordered_list]

DIPLOMATURA EN MIM CORPORAL

La nostra formació en Mim Corporal i Teatre Físic situa a l’actor/actriu en el centre de la creació artística.

El Programa de Diplomatura de dos anys amplia la tècnica de l’intèrpret i desenvolupa la imaginació física. Alhora, anima a l’alumnat a idear obres originals a través d’un mètode que requereix habilitats d’improvisació i recerca. Considerem que l’entrenament i la pràctica diaris i regulars són essencials per a desenvolupar la consciència a través del moviment, adquirir autonomia i fortes habilitats per al teatre

El programa d’especialització (3er any), situa a l’actor/actriu com a autor, creador i intèrpret. Permet als participants desenvolupar el seu propi estil a través de la recerca i l’autodescobriment. Els dona l’oportunitat de compartir la seva pròpia visió del teatre i la seva relació amb la pràctica teatral contemporània, el públic i la comunitat.

Últimes places!

+ informació

Diplomatura

ENTRENAMENT CREATIU EN TEATRE FÍSIC

Entrenamiento creativo en teatro físico

Curs trimestral de tarda obert a tots nivells

Matrícula Oberta!

Obrim de nou el curs trimestral a les tardes dirigit a aquelles persones que desitgen explorar les possibilitats expressives del cos i/o millorar la seva expressió física!

En aquestes sessions, proposem un treball de conscienciació física i d’exploració de la riquesa del moviment com a mitjà d’expressió i eina relacional. Els/les participants podran descobrir a través d’exercicis guiats i de dinàmiques creatives un univers més ampli, un espai segur en el qual podran provar, descobrir, i ampliar les seves habilitats.

Segon trimestre: 9 de gener al 21 de març – 22 sessions
Dimarts i dijous – 19 a 21 hs
Descompte fins a 30 dies abans

+informació

Curs Internacional d'Estiu

Curs Intensiu de 35 hores

Matrícula Oberta!

21a edició d’aquest reeixit curs internacional que oferim amb la intenció de formar al/a la participant en els principis més importants del mim corporal dramàtic en un ambient multicultural i creatiu.

En aquest curs intensiu de 35 hores, treballarem coneixements tècnics i artístics que permetin desenvolupar les aptituds interpretatives, millorar el domini corporal  l’expressivitat, i posar el cos al servei de la imaginació. Cada any hi participen estudiants i professionals de més de 10 països diferents i treballem amb el nivell de cadascú/una.

8 al 19 de juliol de 2024
Dilluns a divendres de 10h a 13:30h.

+ informació

Intensivo de verano

EL CUERPO CREATIVO

Cuerpo creativo moveo

Taller intensiu

Taller de 3 dies, impartit per Stéphane Lévy, que se centra, a través dels mètodes d’entrenament desenvolupats per la Cia Moveo, en la creació d’un cos teatral i creatiu.

L’objectiu d’aquest curs és descobrir nocions essencials com a articulació, pes, ritme o causalitats, poden convertir-se en una font d’inspiració i aportar millores en el treball artístic.

El treball se centrarà principalment en una recerca experimental a través de dinàmiques grupals i les possibilitats expressives de l’acció física.

19 al 21 de setembre 2023
16H a 19H
Descompte fins a 30 dies abans

+ información

CURSOS DE CAP DE SETMANA

Slide