Els cursos intensius de Moveo.

Els nostres cursos intensius de teatre físic ofereixen una oportunitat per a explorar les metodologies de Moveo, reconegudes pel seu enfocament innovador en la connexió entre el cos i l’expressió artística. Els participants tenen l’oportunitat d’endinsar-se en les tècniques i les experiències creatives del teatre físic contemporani.

Per a aquells amb aspiracions més profundes, en alguns cursos es brinda l’opció de realitzar una prova d’accés a la nostra diplomatura. Aquesta oportunitat permet als estudiants compromesos ampliar els seus coneixements i adquirir una formació més completa en teatre físic.

Però no limitem el nostre enfocament al teatre físic exclusivament. També busquem obrir finestres cap a altres expressions artístiques que treballen amb el cos i el moviment. Això implica explorar connexions amb altres disciplines escèniques i descobrir com diverses manifestacions artístiques convergeixen en l’escenari.

Proposem també cursos intensius de cap de setmana impartit per professionals en actiu de les arts escèniques i del món del moviment.

Esperem que trobis aquí un espai per a l’exploració i la comprensió d’una forma d’expressió artística única i en constant evolució.

Slide

Més cursos Moveo

Subscriu-te al nostre Butlletí!

Nom

Correu electrònic

Consulta la nostra Política de Privacitat.