Els cursos intensius de Moveo.

Els nostres cursos intensius de teatre físic ofereixen una oportunitat per a explorar les metodologies de Moveo, reconegudes pel seu enfocament innovador en la connexió entre el cos i l’expressió artística. Els participants tenen l’oportunitat d’endinsar-se en les tècniques i les experiències creatives del teatre físic contemporani.

Per a aquells amb aspiracions més profundes, en alguns cursos es brinda l’opció de realitzar una prova d’accés a la nostra diplomatura. Aquesta oportunitat permet als estudiants compromesos ampliar els seus coneixements i adquirir una formació més completa en teatre físic.

Però no limitem el nostre enfocament al teatre físic exclusivament. També busquem obrir finestres cap a altres expressions artístiques que treballen amb el cos i el moviment. Això implica explorar connexions amb altres disciplines escèniques i descobrir com diverses manifestacions artístiques convergeixen en l’escenari.

Proposem també cursos intensius de cap de setmana impartit per professionals en actiu de les arts escèniques i del món del moviment.

Esperem que trobis aquí un espai per a l’exploració i la comprensió d’una forma d’expressió artística única i en constant evolució.

Intensiu de setembre – El cos creatiu
Intensiu de setembre – El cos creatiu

17-18-19 Setembre 2024

Taller de 3 dies que es centra, a través dels mètodes d’entrenament desenvolupats per la Cia Moveo, a la creació d’un cos teatral i creatiu.

L’objectiu d’aquest curs és que les persones participants descobreixin i entenguin com nocions essencials com articulació, pes, ritme o causalitats, poden convertir-se en una font d’inspiració i aportar millores en el treball artístic.

El gest i la seva intenció
El gest i la seva intenció

19 - 20 d'octubre 2024

Aquest taller proposa jugar entre el teatre físic i el mim corporal al voltant de les nocions de gestos i relacions.

Obert a tots els nivells, el taller proposa un espai de descobriment per a totes aquelles persones que vulguin explorar com podem donar un gest, com es rep i com podem transformar-lo en contingut artístic. Totes les persones participants seran convidades a desenvolupar les seves habilitats artístiques, millorar la seva precisió i expressivitat i posar el seu cos al servei de la seva imaginació.

Body Weather – Ana Pérez
Body Weather – Ana Pérez

30 novembre - 1 desembre 2024

Body Weather (climatologia corporal) és una pràctica integral exhaustiva d’entrenament i actuació que investiga les interseccions del cos i el seu entorn. Proporciona un entrenament físic fonamental per qualsevol ballarí, actor o performer, o per a qualsevol persona no professional que vulgui conèixer el seu cos en profunditat, posant especial èmfasi en l’articulació física i els patrons individuals de moviment. Aquest entrenament exigeix al participant una revisió completa del cos i el moviment en diferents i canviants entorns. No hi han requisits previs per realitzar-lo.

Ángela Palacios – Teatre de creació
Ángela Palacios – Teatre de creació

24-25-26 Gener 2025

El taller de Teatre de Creació proposa un acostament profund a integrar en què consisteix interpretar i escriure a partir de la connexió amb el COS i el jo ESSENCIAL. Durant el taller abordarem la tècnica necessària per crear una peça des de la nostra veritat més primària, autèntica i pura.

És un viatge per a aprendre a connectar amb la font de la nostra pròpia i única creativitat, que ens porti de manera senzilla i plaent a interpretar amb honestedat, escriure amb fermesa i brillar sense judici.

Aquest curs va dirigit a qualsevol persona que se senti cridada a jugar, connectar amb si mateixa, expressar-se i compartir-se amb el món.

Kune. Mètode de moviment
Kune. Mètode de moviment

22 - 23 Febrer 2025

KUNE és un mètode de moviment i d’entrenament que ens permet millorar el coneixement del nostre cos a partir d’eines que provenen de la dansa contemporània i les arts marcials. L’objectiu és descobrir, investigar i desenvolupar el nostre instint, consciència i capacitats físiques.

Aquest mètode qüestiona les fronteres entre disciplines i la relació entre cos i ment. No s’obvien les emocions ni es qualifiquen com a positives o negatives, tot el contrari: s’observen i es canalitzen convertint-les en eines d’expressió.

Zero en Conducta – Taller de creació
Zero en Conducta – Taller de creació

21-22-23 març 2025

Responent a la demanda de l’alumnat en anteriors cursos, Zero en conducta torna amb una nova proposta de Workshop per a aprofundir en el treball del món dels titelles/objectes i el teatre físic.

Proposem una formació en la qual es comparteixen i s’exploren eines de creació de la companyia en relació al teatre físic i l’animació d’objectes, on totes dues disciplines s’alimenten mútuament per a ampliar el llenguatge interpretatiu i visual.

Curs Intensiu d’estiu – Donar forma a la imaginació
Curs Intensiu d’estiu – Donar forma a la imaginació

8 - 19 Juliol 2024

Moveo presenta la 21a edició d’aquest reeixit curs internacional que oferim amb la intenció de formar al participant en els principis més importants del mim corporal dramàtic en un ambient multicultural i creatiu. En aquest curs de 35 hores treballarem coneixements tècnics i artístics que permetin desenvolupar aptituds interpretatives, millorar el domini corporal, l’expressivitat, i posar el cos al servei de la imaginació.

Així mateix, el curs representa una bona oportunitat per a conèixer el treball del Centre Moveo i els seus mètodes de treball desenvolupats en el camp del teatre físic i del mim corporal.

Cada any participen estudiants i professionals de més de 10 països diferents i treballem amb el nivell de cadascun i cadascuna.

Més cursos Moveo

Subscriu-te al nostre Butlletí!

Nom

Correu electrònic

Consulta la nostra Política de Privacitat.