Intensius de cap de setmana

Els tallers de cap de setmana són una excel·lent ocasió per conèixer les possibilitats del teatre físic en relació a d’altres disciplines artístiques. Sobretot, són una bona oportunitat d’adquirir eines útils i d’explorar les possibilitats expressives del cos i del moviments, acompanyats per professors especialitzats.

Els tallers estan oberts a tots els nivells, no es requereix experiència prèvia. Si tens experiència en altres disciplines (com dansa, circ , teatre, etc.), segur que aquesta experiència també et serà útil. En qualsevol cas, la metodologia s’adapta al nivell de cada estudiant.

El nostre programa 23-24 oferirà, a més d’un taller d’INTRODUCCIÓ al mim corporal, MONOGRÀFICS TEMÀTICS que se centren en eines concretes del treball de diversos àmbits de les arts escèniques.

Cursos 2023-2024
El gest i la seva intenció

El gest i la seva intenció

amb Olivier Décriaud

21-22 d’octubre 2023
Dissabte 11h-14h i de 15:30h – 18:30h
Diumenge 10h – 14h

Llegir més

Body Weather

Body Weather

Taller de dansa amb Andrés Corchero

1 i 2 de desembre 2023
Divendres 16h – 20h
Dissabte 10h-14h i de 15h – 19h

Llegir més

Curs amb l'Anna Estrada

Curs amb l'Anna Estrada

Taller de tècnica vocal amb Anna Estrada

Dates per confirmar

Llegir més

Curs amb la Cia. Zero en Conducta

Curs amb la Cia. Zero en Conducta

Taller d’animació d’objectes i cos amb la Cia. Zero en Conducta

Dates per confirmar

Els professors en tot moment han estat en completa disposició i lliurats al curs. Rescaten qualsevol aportació que l'alumne pot oferir en un exercici. Això dóna confiança per arriscar-se amb qualsevol proposta sense sentir-se jutjat. - Amalia Rodríguez

Va resultar curiós descompondre uns moviments com si fos un exercici de gramàtica, i després recompondre'ls com per compondre un poema. - Caroline Giffard

Optimized by Optimole