Intensius de cap de setmana

Els tallers de cap de setmana són una excel·lent ocasió per conèixer les possibilitats del teatre físic en relació a d’altres disciplines artístiques. Sobretot, són una bona oportunitat d’adquirir eines útils i d’explorar les possibilitats expressives del cos i del moviments, acompanyats per professors especialitzats.

Els tallers estan oberts a tots els nivells, no es requereix experiència prèvia. Si tens experiència en altres disciplines (com dansa, circ , teatre, etc.), segur que aquesta experiència també et serà útil. En qualsevol cas, la metodologia s’adapta al nivell de cada estudiant.

El nostre programa 21-22 oferirà, a més d’un taller d’INTRODUCCIÓ al mim corporal, MONOGRÀFICS TEMÀTICS que se centren en eines concretes del treball de diversos àmbits de les arts escèniques.

Cursos 2021-2022
El gest i la seva intenció

El gest i la seva intenció

amb Olivier Décriaud

6 – 7 de novembre 2021
Dissabte 11h-14h i de 15:30h – 18:30h
Diumenge 10h – 14h

Llegir més

Taller d'animació d'objectes i cos

Taller d'animació d'objectes i cos

amb la Cia. Zero en Conducta

3, 4 i 5 de desembre 2021
Divendres 18h-21h
Dissabte i diumenge 10h-14h i 15:30h-19:30h

Llegir més

Els professors en tot moment han estat en completa disposició i lliurats al curs. Rescaten qualsevol aportació que l'alumne pot oferir en un exercici. Això dóna confiança per arriscar-se amb qualsevol proposta sense sentir-se jutjat. - Amalia Rodríguez

Va resultar curiós descompondre uns moviments com si fos un exercici de gramàtica, i després recompondre'ls com per compondre un poema. - Caroline Giffard