El cos articulat i la musicalitat del moviment

18 – 19 Gener 2020

luis torreia

Taller de mim contemporani amb Luis Torreão

Com transformar un gest quotidià en una acció escènica, per anar cap a un treball de precisió, articulació i de musicalitat del moviment?

Aquest curs proposa estudiar les diferents etapes de construcció d’una partitura física. Explorarem les bases d’un procés creatiu en el camp del mim contemporani, que troba la seva qualitat teatral en la precisió i la dinàmica de l’acció. A través de la introducció a la tècnica del mim corporal veurem com podem aïllar diferents parts del cos per disposar d’un vocabulari físic més elaborat. Com representar l’esforç a escena. A partir de l’observació del món que ens envolta, ens inspirarem per trobar les variacions rítmiques que dinamitzin el moviment. Abordarem també la composició d’una partitura corporal individual o en duo.

Els exercicis de preparació en les primeres sessions estaran orientats cap a la noció de l’animal en moviment, el despertar de la columna vertebral i la connexió del centre del cos amb les seves extremitats.

Luis Torreão

Director, actor, mim i pedagog. Dirigeix la Companyia Hippocampe i el seu Centre de formació en Mim Contemporani a París. Es va formar en mim corporal a París i als Estats Units amb Thomas Leabhart, qui va ser assistent d’Etienne Decroux.

Amb la Companyia Hippocampe ha creat Si tu n’étais pas de marbre, Les Collectionneurs, La chambre de Camille, Labyrinthe 1, Of Men and WomenTraçado, entre d’altres.

És diplomat en ensenyament teatral i ha realitzat el Màster d’investigació en estudis teatrals en la Sorbonne Nouvelle, a París. Ha impartit nombrosos cursos a França i Brasil, entre ells al Conservatori de Teatre d’Orleans, a Arts en Escena (Lyon), a l’EDT 91 (Essonne),  Universitat París 8, Teatre Apolo-Hermilo (Recife), Universitat de Campinas – Sao Paulo, Universitat de Teatre de Rio i la Facultat de Dansa Angel Viana – Rio de Janeiro.

Informació Pràctica

Dates:
18-19 Gener 2020

Horaris:
Dissabte 11h-14h i de 15:30h – 18:30h
Diumenge 10h – 14h

Preu: 95€

El curs s’imparteix al Centre Moveo

C/ Joan d’Àustria, 95-97, 1r 3a
08018 Barcelona

Marina (L1) o Bogatell (L4)

 

Descomptes
  • 20% de descompte si et matricules fins a un mes abans de la data d’inici de curs.
  • 10% de descompte amb el Carnet Jove o el Carnet de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Aquest descompte inclou qualsevol carnet afiliat amb el European Your Card.
  • 20% de descompte permanent per als/les estudiants i ex-alumnes dels cursos regulars de Moveo.

 

Si vols aprofitar algun dels nostres descomptes
contacta amb nosaltres i t’indicarem com fer-ho

– Descomptes no acumulables –

Inscripcions

VOLS INSCRIURE’T AL CURS?

Vine a la nostra oficina de dilluns a dijous de 10 a 14h o posa’t en contacte amb nosaltres.
Consulta condicions

Vols més informació sobre aquest curs?
Truca’ns al +34 93 300 25 08 o clica a Més Info