El gest dansat, el gest teatralitza

28, 29 i 30 de juny 2021

Curs intensiu de 9 hores amb les companyies Sauf le Dimanche i CIA MOVEO

A partir de la seva trajectòria al voltant del treball del gest, dues companyies, la CIA MOVEO (ES) i Sauf le Dimanche (FR) proposen un taller de transmissió i de col·laboració al voltant dels gestos que formen part de la nostra vida: com els donem, com els rebem, com els transformem en material artístic i en la base d’un treball creatiu.

Aquest taller tindrà lloc després de les presentacions de dos espectacles de les respectives companyies a Barcelona el 18 de juny de 2021, “Troc” a l’Altre Festival i “Echoes” al CCCB.

Cada companyia orientarà el seu treball cap a la seva especialitat, la dansa o el teatre físic, a més dels intercanvis que tindran lloc durant el taller amb les i els participants, que seran crucials per nodrir la recerca i el treball.

Taller per a professionals, estudiants i totes aquelles persones interessades per les arts escèniques.

El curs s’impartirà en castellà i anglès.

SAUF LE DIMANCHE

Emilie i Marie són ballarines i coreògrafes de la companyia Sauf le Dimanche des de 2016. S’han format en gran part amb Nadine Beaulieu després de descobrir la tècnica d’Erick Hawkins i la improvisació. També han sigut membres de nombroses companyies actuant a sales i a l’espai públic. Aquesta base comuna els ha permès desenvolupar el seu treball com a companyia des de fa anys, afinant el sentit que donen al moviment i els llocs on volen portar la dansa. En l’actualitat, ofereixen els seus espectacles en llocs públics i comuns. Abans de cada actuació, cada indret és observat i analitzat per oferir el moviment més just i sensible. Aquesta forma de funcionar els ha permès conèixer una gran varietat de públics.

CIA MOVEO

La Cia Moveo ha nascut a Barcelona al 2005, i crea espectacles que a través d‘un delicat treball corporal i una gran poètica narrativa demostren la força comunicativa del seu treball en escenaris i a l’espai públic.

El repertori de la companyia inclou numerosos espectacles, projectes artístics i pedagògics, desenvolupat nacional i internacionalment. L’enfoc multidisciplinari i multicultural de la companyia li permet crear un treball que emergeix d’un constant procés d’investigació, afavorint la col·laboració entre artistes de diferents disciplines.

Des del 2014, la companyia ha desenvolupat un treball de carrer que li ha permès treballar la relació amb els diversos públics, integrant la interacció i connexió que s’ha donat en cada actuació. Les gires dels diferents espectacles han tingut lloc en indrets diversos, permetent també l’acostament a perfils molt diferenciats com són pobles, ciutats, mercats, escoles i instituts, places…

Informació pràctica

Dates:
28, 29 i 30 de juny de 2021

Horaris:
15:30h – 18:30h

Preu: 90€

El curs s’imparteix al Centro Moveo

C/ Joan d’Àustria, 95-97, 1r 3a
08018 Barcelona

Marina (L1) o Bogatell (L4)

Descomptes
  • 10% de descompte amb el Carnet Jove o el Carnet de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Aquest descompte inclou qualsevol carnet afiliat amb el European Your Card.
  • 10% de descompte si ets membre d’alguna associació professional d’arts escèniques.

 

Si vols aprofitar algun dels nostres descomptes, posa’t en contacte amb nosaltres i t’indicarem com fer-ho.

– Descomptes no acumulables –

Inscripcions

Vols inscriure’t al curs?

Vine a la nostra oficina de dilluns a dijous de 10 a 14h o posa’t en contacte amb nosaltres.
Consulta condicions

¿Quieres más información sobre este curso?
Llámanos al +34 93 300 25 08 o clica a Más Info