Per confirmar
Curs de teatre físic amb Olivier Decriaud
Olivier decriaud en moveo
Clase de teatro ffísico

Aquest taller proposa jugar entre el teatre físic i el mim corporal al voltant de les nocions de gestos i relacions.

Obert a tots els nivells, el taller proposa un espai de descobriment per a totes aquelles persones que vulguin explorar com podem donar un gest, com es rep i com podem transformar-lo en contingut artístic. Totes les persones participants seran convidades a desenvolupar les seves habilitats artístiques, millorar la seva precisió i expressivitat i posar el seu cos al servei de la seva imaginació.

Continguts:

– presència escènica i intenció dramàtica.
– articulació física i espacial
– el ritme i la textura del moviment
– el pes com a eina dramàtica
– diàlegs físics i relacions en l’escenari
– improvisació i exercicis de creació

Professorat

Olivier Décriaud

Sempre inspirat per textos literaris, el cinema i la fotografia, Olivier és membre cofundador i actor de la Cia Moveo des de 2005 i professor en el Centre Moveo, la Casa Elizalde i l’Institut Francès. Llicenciat en Literatura Francesa, es va formar en teatre gestual i mim corporal amb Ivan Bacchiochi i Robert Bennett a París, i amb Steven Wasson i Corinne Soum en la International School of Corporeal Acaroni de Londres, per la qual és diplomat.

Va ser membre de la companyia Théâtre de l’Ange Fou a Londres i des de llavors ha treballat en diversos projectes i curtmetratges; com a actor i director ha girat amb espectacles per Croàcia, Espanya, França, Itàlia, Anglaterra, Israel, Romania, Polònia o Portugal. Ha impartit classes per a diverses escoles i entitats, i treballat en col·laboració amb l’Alliance Française de Port Said (Egipte), Glob’culture (França) i, a Barcelona, per al plató de cinema, el Col·legi del Teatre de Barcelona i el centre Amalia.

Va actuar en diverses produccions de Moveo, “Marelle”, “Rèquiem”, “LLAURA!” així com en l’espectacle de la companyia catalana La Pell, «Llàstima que sigui una puta», de John Ford, dirigit per Anna Estrada. En els últims anys, Olivier s’ha especialitzat també en l’ensenyament del Francès amb el teatre, fent classes i cursos de formació per a professors.

Informació pràctica

Dates:

Per confirmar

Horaris:

Dissabte 11h-14h i de 15:30h – 18:30h
Diumenge 10h – 14h

Preu:

Per confirmar

El curs s’imparteix al Centre Moveo

C/ Joan d’Àustria, 95-97, 1r 3a
08018 Barcelona

Marina (L1) o Bogatell (L4)

Descuentos

– 15% de descompte si et matricules fins a un mes abans de la data d’inici de curs.

– 10% de descompte amb el Carnet Jove, el Carnet de Biblioteques de la Diputació de Barcelona o si ets estudiant d’arts escèniques. Aquest descompte inclou qualsevol carnet afiliat amb el European Your Card.

– 15% de descompte permanent per estudiants i dels cursos regulars de Moveo.

Si vols aprofitar algun dels nostres descomptes
contacta amb nosaltres i t’indicarem com fer-ho

– Descomptes no acumulables –

Inscripcions

Vols inscriure’t al curs?

Realitza la matrícula online.
/
Vine al Centre Moveo de dilluns a divendres de 10 a 13h.
/
Escriu-nos a info@moveo.cat

Més cursos Moveo