Kune. Mètode de moviment

12 – 13 Febrer 2022

Taller de moviment Kune

La companyia de dansa contemporània Kernel Dance Theatre, amb base a Barcelona i integrada per Junyi Sun, Alma Steiner i Marina Miguel, desenvolupa un llenguatge de moviment propi. Les peces de la companyia tenen com a punt de partida fer reflexionar a l’espectador nous punts de vista sobre l’actualitat i la contemporaneïtat.

KUNE és un mètode d’entrenament desenvolupat i dirigit a qualsevol persona interessada en el moviment. Aquest, ens permet millorar l’autoconeixement del cos a partir d’eines de la dansa contemporània, les arts marcials i el teatre. L’objectiu és descobrir, investigar i desenvolupar el nostre instint, consciència i capacitats físiques a través del treball en parella, l’observació i el diàleg per a que ens permeti millorar l’autoconeixement del cos. El taller està dirigit a qualsevol persona interessada en el moviment.

Continguts

– Eines bàsiques de defensa personal
– Entrenament específic amb ganivets i altres materials (focus, sticks, paos, etc) per als diversos patrons
– Luxacions incidint en el treball d’ondulacions
– Improvisacions guiades a partir de les eines treballades
– Frase de moviment que reuneix les diverses eines realitzades al workshop

Kernel Dance Theatre

La companyia de dansa contemporània Kernel Dance Theatre, amb base a Barcelona i composta per Junyi Sun, Alma Steiner i Marina Miguel, desenvolupa un llenguatge propi integrant la dansa contemporània amb el teatre i les arts marcials. Les peces de la companyia parteixen amb l’objetiu de fer reflexionar i descobrir l’espectador nous punts de vista sobre l’actualitat i la contemporaneïtat. A nivell nacional els seus projectes han estat presents en diversos centres i festivals com La Pedrera, Sismògraf, Fira Tàrrega, entre d’altres. Actualment la companyia està en gira amb la peça Am I Bruce Lee i acaba d’estrenar LÓNG, una nova creació coproduïda i amb el suport de Fira Tàrrega, Fira Manresa, el Graner, amb suport a la producció i residències a Cal Gras, ÉSdansa, Teatre Nu, Festival Llavors, Centre Cívic Barceloneta, Beques Agita (Ajuntament de Figueres), Guanyadora de Premis Barcelona 2020 (ICUB), Departament de Cultura Generalitat de Catalunya, amb la complicitat d’Institut Ramon Llull i OARA – Office Artistique de la Région Nouvelle Aquitaine.

Informació pràctica

Dates:
12-13 Febrer 2022

Horaris:
Dissabte 11h-14h i de 15:30h – 18:30h
Diumenge 10h – 14h

Preu: 95€

El curs s’imparteix al Centro Moveo

C/ Joan d’Àustria, 95-97, 1r 3a
08018 Barcelona

Marina (L1) o Bogatell (L4)

Descomptes

– 20% de descompte si et matricules fins a un mes abans de la data d’inici de curs.

– 10% de descompte amb el Carnet Jove o el Carnet de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Aquest descompte inclou qualsevol carnet afiliat amb el European Your Card.

– 20% de descompte permanent per als/les estudiants i ex-alumnes dels cursos regulars de Moveo.

Si vols aprofitar algun dels nostres descomptes
contacta amb nosaltres i t’indicarem com fer-ho

– Descomptes no acumulables –

Inscripcions

Vols inscriure’t al curs?

Vine a la nostra oficina de dilluns a dijous de 10 a 14h o posa’t en contacte amb nosaltres.
Consulta condicions

Vols més informació sobre aquest curs?
Truca’ns al +34 93 300 25 08 o clica a Més Info