25, 26 i 27 d’octubre 2019

cursos fin de semana centro moveo

Cerca / Creació / Interpretació de material coreogràfic

Una captura. Vestir-se. Desvestir-se. Entre dues respiracions. Què hi succeeix?

A través de vídeos que capturin les diferents realitats que ens envolten, tindrem l’oportunitat de fer una recerca personal i singular que servirà d’inspiració per a la creació i la composició del material coreogràfic. Les imatges ens animaran a treballar des de diferents perspectives, a interpretar mitjançant l’exploració del ritme, la qualitat, l’espai, la musicalitat, la intenció, per manifestar el que succeeix darrere del moviment.

El taller es dirigeix a artistes i intèrprets professionals i no professionals interessats/des ​​en el treball del cos i el moviment com a vector d’expressió.

Requisits: realitzar 3 vídeos (màxim 30 segons cadascun en posició horitzontal i alta resolució) d’observacions específiques que t’inspirin  (moviment, atmosfera, detalls, situacions, etc…) i enviar-los abans del 23/10 i portar una peça de roba (camisa, vestit, samarreta…) amb què vulguis treballar.

El curs s’imparteix en castellà i anglès.


Ti NGUYEN (França/Vietnam)

Actualment Ti desenvolupa un treball basat en diferents processos de recerca, creació i interpretació de matèries coreogràfiques, entre la dansa i el teatre contemporani. Utilitzant captures d’escenes que ens envolten, Ti també treballa amb l’arquitectura d’objectes, matèries, paisatges visuals i sonors.

Durant 2011- 2018, va col·laborar a Praga ​​com a investigadora, creadora i intèrpret amb Farm in the Cavi International Studio, companyia de teatre físic. En 2016, va ser nominada com a Dancer of the Year per Opera Plus i Czech Dance Platform per la seva actuació en “Disconnected”.

També treballa amb artistes contemporanis de teatre, dansa i circ a Europa com a pedagoga, supervisora coreogràfica i ​​teatral.

Informació Pràctica

Dates:
25, 26 i 27 d’octubre de 2019

Horaris:
Divendres 17h-20h
Dissabte i diumenge 10h-13h i 14h-17h

Preu: 130€

El curs s’imparteix en el Centre Moveo

C/ Joan d’Àustria, 95-97, 1r 3a
08018 Barcelona

Marina (L1) o Bogatell (L4)

Descomptes
  • 15% de descompte si et matricules fins a un mes abans de la data d’inici del curs.
  • 10% de descompte amb el Carnet Jove o el Carnet de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Aquest descompte inclou qualsevol carnet afiliat amb el European Your Card.
  • 15% de descompte permanent per als i les estudiants Moveo dels cursos regulars del curs 2019-2020.

Si vols aprofitar algun dels nostres descomptes, posa’t en contacte amb nosaltres i t’indicarem com fer-ho.

– Descomptes no acumulables –

Inscripcions

VOLS INSCRIURE’T AL CURS?

Aquest curs ha estat anul·lat. Si tens qualsevol dubte, pots trucar-nos al +93 300 25 08 o escriure’ns a info@moveo.cat
Consulta condicions

Vols més informació sobre aquest curs?
Truca’ns al +34 93 300 25 08 o clica a Més Info