Una porta oberta al mim corporal

15 – 16 Maig 2021

Aquest taller proposa endinsar-se en el món del teatre físic i, de manera més precisa, en el del Mim Corporal Dramàtic. Obert a tots els nivells, el taller ofereix un espai de descobriment per a totes aquelles persones que desitgin explorar els coneixements tècnics i artístics que permeten desenvolupar les aptituds interpretatives, millorar el domini i l’expressivitat corporal i posar el cos al servei de la imaginació.

Més concretament, estudiarem les següents nocions:
– presència escènica: la tonicitat muscular i intenció dramàtica.
– articulació física i espacial
– el ritme i la textura del moviment
– el pes com a eina dramàtica
– estudi de desplaçaments
– diàlegs físics i relacions en l’escenari
– improvisació
– exercicis de creació

Olivier Décriaud

Es va llicenciar en Literatura Francesa abans de formar-se en teatre gestual i mim corporal amb Ivan Bacchiochi i Robert Bennett a París, i amb Steven Wasson i Corinne Soum en la International School of Corporeal Mime de Londres. Va obtenir el seu diploma l’any 2000, i després va continuar amb un programa de postgraduat en mim corporal.

Olivier ha impartit classes a Anglaterra, Egipte, Espanya i França per a diverses escoles i entitats, amb grups de nens i adults. També va treballar en col·laboració amb Oliver Pollak (Alemanya), Anthony Warrant (França), l’Alliance Française de Port Said (Egipte) i per Glob’culture (França).

De 2001 a 2003, va ser membre de la companyia “Théâtre de l’Ange Fou”, sota la direcció de Corinne Soum i Steven Wasson, on va actuar a The Government Inspector entre altres. A més a més, ha treballat en diversos projectes i curtmetratges internacionals i ha girat amb espectacles per Croàcia, Escòcia, Espanya, França, Anglaterra, Israel i Polònia.

Olivier és membre co-fundador de la Companyia Moveo des de l’any 2005 i és protagonista de l’obra “Réquiem”. També va co-dirigir l’última producció de Moveo: “Soñar el río hasta el mar”.

Olivier Décriaud actualment és professor a l’Escola Internacional de Mim Corporal Dramàtic de Barcelona, al Col·legi del Teatre de Barcelona i a l’escola Plató de Cinema de L’Hospitalet del Llobregat.

Informació pràctica

Dates:
15 – 16 de maig de 2021

Horaris:
Dissabte 11h-14h i de 15:30h – 18:30h
Diumenge 10h – 14h

Preu: 95€

El curs s’imparteix en el Centre Moveo

C/ Joan d’Àustria, 95-97, 1r 3a
08018 Barcelona

Marina (L1) o Bogatell (L4)

 

Descomptes
  • 20% de descompte si et matricules fins a un mes abans de la data d’inici de curs.
  • 10% de descompte amb el Carnet Jove o el Carnet de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Aquest descompte inclou qualsevol carnet afiliat amb el European Your Card.
  • 20% de descompte permanent per als/les estudiants i ex-alumnes dels cursos regulars de Moveo.

 

Si vols aprofitar algun dels nostres descomptes
contacta amb nosaltres i t’indicarem com fer-ho

– Descomptes no acumulables –

Inscripcions

Vols inscriure’t al curs?

Vine a la nostra oficina de dilluns a dijous de 10 a 14h, escriu-nos a info@moveo.cat o realitza la inscripció online.
Consulta condicions

Vols més informació sobre aquest curs?
Truca’ns al +34 93 300 25 08 o clica a Més Info