21-22-23 març 2025
Taller de teatre físic i animació de objectes amb la Cía. Zero en Conducta
Zero en conducta en moveo
Zero en conducta en moveo

Responent a la demanda de l’alumnat en anteriors cursos, Zero en conducta torna amb una nova proposta de Workshop per a aprofundir en el treball del món dels titelles/objectes i el teatre físic.

Proposem una formació en la qual es comparteixen i s’exploren eines de creació de la companyia en relació al teatre físic i l’animació d’objectes, on totes dues disciplines s’alimenten mútuament per a ampliar el llenguatge interpretatiu i visual.

Aquesta vegada volem desenvolupar un workshop en el qual ens regalem creativitat i mons interns a tres bandes. L’alumnat amb les professores, les professores amb l’alumnat i entre les alumnes. Generar un ambient sense límits per a desenvolupar les nostres inquietuds artístiques on el plàstic i l’intangible pertanyi al mateix món. Tractarem el problema com un company que va al nostre favor i que evitar-lo també és evitar una oportunitat.

Un curs fet per a qui (parella o grup) té una idea i vol plantar la llavor per a començar a desenvolupar-la, per a aquella persona que tingui la inquietud i curiositat de saber com treballen la creació altres companyies companyes o per a la persona que simplement vulgui començar a tenir relació amb aquesta branca del teatre i del moviment.

Objectivos del Curs

  • Entrenar el cos mitjançant exercicis físics, tant creatius com tècnics, per a la seva aplicació tant a l’objecte com al propi intèrpret.
  • Treballar la dissociació del cos amb la finalitat d’aconseguir una articulació aplicable al nostre personatge, així com un primer acostament a la seva aplicació en la pròpia acció.
  • Compartir el joc teatral i la improvisació a partir del cos i l’objecte.
  • Acostar el treball compositiu dins del marc del teatre físic en relació amb l’objecte.
  • La importància de l’ús de la música i el silenci dins del procés creatiu.
  • Usar el temps com a recurs cinematogràfic dins de les arts escèniques.

El curs es realitzarà en castellà amb possible traducció a l’anglès i francès.

Metodologia

  • Aprendrem una sèrie de coreografies i part del repertori de Zero en Conducta, per a acostar-nos tècnicament a les diferents possibilitats expressives que té el nostre cos i si és el cas envers l’objecte.

  • Aproximació als codis poètics i les diferents metàfores del moviment que ofereix el teatre físic i l’objecte.

  • A través de la recerca i la coreografia ens enfocarem a transmetre la nostra ànima a l’objecte perquè aquest parli a partir del moviment del nostre cos.

  • Introducció als dinamoritomos del segle XXI. Aquest concepte és una recerca pròpia del llenguatge de la companyia. Es refereix als efectes que el cinema modern ens proporciona (rewind, stop, slow motion, fast motion, salt d’imatge i la combinació d’aquests).

Cia.. Zero en Conducta

Zero en Conducta, Teatre del Moviment és un projecte basat en Barcelona i creat en el 2011 per José Antonio Puchades (Putxa) amb la intenció d’explorar el potencial expressiu de diferents arts escèniques relacionades amb el moviment. La seva recerca està centrada en la unió de la manyaga corporal, la dansa, els titelles i el teatre físic. Després de l’estrena en 2012 de Nymio, teatre digital guanyador de tres premis d’interpretació i de la incorporació de Julieta Gascón, compartint amb Putxa la direcció, la dramatúrgia i la interpretació, la companyia estrena en 2014, Allegro dt. senar troppo amb cinc premis internacionals.

Al llarg d’aquests anys, la companyia Zero en Conducta ha dedicat els seus esforços i coneixements a la recerca de la fusió entre diverses disciplines escèniques del moviment com el mim corporal, la dansa i els titelles (sobretot manipulació directa). Amb aquesta recerca han construït cinc espectacles amb els quals han recorregut els escenaris de més de 30 països del món rebent diversos premis internacionals.

A més de la direcció i interpretació, la docència també està dins dels interessos de la companyia, perquè compartir i rebre enriqueix molt una disciplina de la qual encara no hi ha llibres ni molt material de consulta.

Informació pràctica

Dates:

21-22-23 març 2025

Horaris:

Divendres 18h-21h
Dissabte i diumenge 10h-14h y 15:30h-19:30h

Preu:

155 Euros

El curs s’imparteix en el Centre Moveo

C/ Joan d’Àustria, 95-97, 1r 3a
08018 Barcelona

Marina (L1) o Bogatell (L4)

Descomptes

– 15% de descompte si et matricules fins a un mes abans de la data d’inici del curs.

– 10% de descompte amb el Carnet Jove, el Carnet de Biblioteques de la Diputació de Barcelona o si ets estudiant d’arts escèniques. Aquest descompte també inclou qualsevol carnet afiliat amb el European Youth Card.

– 15% de descompte permanent per a l’alumnat dels cursos regulars de Moveo.

– 15% de descompte per a estudiants i docents de la ACET (Associació Catalana d’Ensenyaments Teatrals).

Si vols aprofitar d’alguns dels nostres descomptes
contacta amb nosaltres i t’indicarem com fer-ho

– Descomptes no acumulables –

Inscripcions

Slide
ESCOGE CÓMO INSCRIBIRTE AL CURSO:

- Realizando la matrícula online.

Realizando la matrícula online. ->

Viniendo al Centro Moveo
de lunes a viernes de 10 a 13h.

Escribiéndonos a info@moveo.cat

El preu original era: 155,00€.El preu actual és: 131,75€.Matricula´t Online

Més Cursos Moveo