Grup d’Entrenament

PENDENT DE PROGRAMACIÓ

grupo de entrenamiento

Moveo obre de nou un nou grup de treball amb l’objectiu de buscar, a través dels mètodes d’entrenament desenvolupats per Moveo durant els últims quinze anys, la creació d’un cos teatral i creatiu.

Les sessions estaran dirigides per Stéphane Lévy. Hi participen també membres de la Cia Moveo i professionals convidats.

El propòsit d’aquest grup serà el d’aprofundir en el treball corporal de connexió entre el moviment i la interpretació, entre el cos i la persona.

Prenent el cos i el moviment com base de treball a través de pautes formals, els participants exploraran com transformar-les en oportunitats interpretatives.

El treball es centrarà principalment en una dinàmica grupal d’experimentació i investigació i sobre les possibilitats expressives de l’acció física.

L’estudiant podrà descobrir i entendre com les nocions essencials de mim corporal com articulació, pes, ritme, causalitats, etc. poden esdevenir una font d’inspiració i una millora en el seu treball professional fora d’un camp pròpiament decrousià.

Informació pràctica

Horaris: Dimarts i dijous, de 16h a 18h

Preu: 170€
* Preu pel curs complet, sense despeses de matrícula

Dates: Del 15 d’octubre al 5 de desembre de 2019
(16 sessions)

El curs s’imparteix al Centre Moveo

C/ Joan d’Àustria, 95-97, 1r 3a
08018 Barcelona

Marina (L1) or Bogatell (L4)

Inscripció

El Grup d’Entrenament Moveo està pensat per a professionals que tinguin formació prèvia en el camp de les Arts Escèniques i que vulguin explorar les eines del Mim Corporal, així com la metodologia desenvolupada per Moveo. Per aquesta raó, et demanem que omplis el següent formulari, per assegurar-nos que els i les participants s’adeqüen al perfil artístic i per garantir el nivell de treball.

Una vegada rebem el teu formulari, et contactarem per formalitzar la matrícula.

Aquest curs no forma part de la nostra programació en aquests moments.
Esperem tornar-lo a programar ben aviat.

Vols més informació sobre aquest curs?
Truca’ns al +34 93 300 25 08 o clica a Més Info