PENDENT DE PROGRAMACIÓ

 

Grupo de entrenamiento

Moveo obre de nou un nou grup de treball amb l’objectiu de buscar, a través dels mètodes d’entrenament que hem desenvolupat durant els últims quinze anys, la creació d’un cos teatral i creatiu.

Stéphane Lévy dirigeix aquest Grup d’Entrenament, a més d’impartir les sessions semtanals en col.laboració amb membres de la Cia Moveo.

Els propòsits d’aquest grup són:

– Aprofundir el treball corporal de connexió entre el moviment i la interpretació, entre el cos i la persona.

– Descobrir i investigar eines de diàleg físic utilitzades en els processos creatius de la companyia, posant-los al servei del treball de cadascú en relació amb l’altre.

–  Treballar la idea de cronologia, progressió i canvi en el moviment, posant èmfasi en el treball del tronc i de la columna vertebral com a eix central.

Prenent el cos i el moviment com a base per a aquest treball, a través de pautes formals, els i les participants exploraran com transformar-les en oportunitats interpretatives i creatives.

El treball se centrarà principalment en una dinàmica grupal d’experimentació i investigació sobre les possibilitats expressives de l’acció física.

Els i les participants podran descobrir i entendre com les nocions essencials de mim corporal com articulació, pes, ritme, causalitats, etc. poden esdevenir una font d’inspiració i una millora en el treball professional fora d’un camp pròpiament decrousià.

Informació pràctica

Horaris: Dimarts de 16:30h a 18:30h

Preu: 155€
* Preu pel curs complet, sense despeses de matrícula

Dates: Del 17 de gener al 21 de març de 2023

El curs s’imparteix al Centre Moveo

C/ Joan d’Àustria, 95-97, 1r 3a
08018 Barcelona

Marina (L1) or Bogatell (L4)

/vc_column]

Inscripció

El Grup d’Entrenament Moveo està pensat per a professionals que tinguin formació prèvia en el camp de les Arts Escèniques i a estudiants i que vulguin explorar les eines del Mim Corporal, així com la metodologia desenvolupada per Moveo. Per aquesta raó, et demanem que omplis el següent formulari, per assegurar-nos que els i les participants s’adeqüen al perfil artístic i per garantir el nivell de treball.

Una vegada rebem el teu formulari, et contactarem per formalitzar la matrícula.

En cas que ja hagis participat en alguna formació de Moveo, no cal que ens enviïs el formulari. Escriu-nos directament a info@moveo.cat!

  Nom (*)

  Cognoms (*)

  Telèfon (*)

  DNI (*)

  Correu electrònic (*)

  Resumeix breument la teva experiència (*)

  El teu CV (*)

  Hi ha alguna informació més que necessitem saber?

  Quins idiomes parles i/o entens?(*)

  Com ens has trobat? (*)

  WebXarxes SocialsFLyer/posterRecomanacióAltres

  Vols subscriure't a la nostra newsletter? (*)

  No

  T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis seran tractades per MOVEO, en qualitat de responsable del tractament de dades. La finalitat del tractament és gestionar la teva matrícula. La legitimació del tractament es realitza amb el teu consentiment. No cedirem les teves dades a tercers sense el teu consentiment previ. Si no introdueixes totes les dades marcats com a obligatoris al formulari és possible que no pugui realitzar-se la teva matrícula. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació, supressió i portabilitat de dades escrivint a info@moveo.cat. En cas que ho consideris oportú, tens dret a presentar una reclamació a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Trobaràs més informació sobre Protecció de Dades a la nostra Política de Privacitat.