Grup d’Entrenament

Moveo proposa la creació d’un nou grup de treball amb l’objectiu de buscar, a través dels mètodes d’entrenament desenvolupats per Moveo durant els últims deu anys, la creació d’un cos teatral i creatiu.

Les sessions estaran dirigides per Stéphane Lévy. Hi participen també membres de la Cia Moveo i professionals convidats.

El propòsit d’aquest grup serà el d’aprofundir en el treball corporal de connexió entre el moviment i la interpretació, entre el cos i la persona.

Prenent el cos i el moviment com base de treball a través de pautes formals, els participants exploraran com transformar-les en oportunitats interpretatives.

El treball es centrarà principalment en una dinàmica grupal d’experimentació i investigació i sobre les possibilitats expressives de l’acció física.

L’estudiant podrà descobrir i entendre com les nocions essencials de mim corporal com articulació, pes, ritme, causalitats, etc. poden esdevenir una font d’inspiració i una millora en el seu treball professional fora d’un camp pròpiament decrousià.

Informació pràctica

Aquest curs està temporalment fora del nostre programa de formació.

Si vols més informació sobre aquest curs o si t’interessa que t’informem quan tornem a programar-lo, envia’ns un correu a info@moveo.cat

Vols més informació sobre aquest curs?
Truca’ns al +34 93 300 25 08 o clica a Més Info

Vols més informació sobre aquest curs?
Truca’ns al +34 93 300 25 08 o clica a Més Info