Grup d’Entrenament

grupo de entrenamiento

Moveo obre de nou un nou grup de treball amb l’objectiu de buscar, a través dels mètodes d’entrenament desenvolupats per Moveo durant els últims quinze anys, la creació d’un cos teatral i creatiu.

Les sessions estaran dirigides per Stéphane Lévy. Hi participen també membres de la Cia Moveo i professionals convidats.

El propòsit d’aquest grup serà el d’aprofundir en el treball corporal de connexió entre el moviment i la interpretació, entre el cos i la persona.

Prenent el cos i el moviment com base de treball a través de pautes formals, els participants exploraran com transformar-les en oportunitats interpretatives.

El treball es centrarà principalment en una dinàmica grupal d’experimentació i investigació i sobre les possibilitats expressives de l’acció física.

L’estudiant podrà descobrir i entendre com les nocions essencials de mim corporal com articulació, pes, ritme, causalitats, etc. poden esdevenir una font d’inspiració i una millora en el seu treball professional fora d’un camp pròpiament decrousià.

Informació pràctica

Horaris: Dimarts i dijous, de 16h a 18h

Preu: 170€
* Preu pel curs complet, sense despeses de matrícula

Dates: Del 15 d’octubre al 5 de desembre de 2019
(16 sessions)

El curs s’imparteix al Centre Moveo

C/ Joan d’Àustria, 95-97, 1r 3a
08018 Barcelona

Marina (L1) or Bogatell (L4)

Inscripció

El Grup d’Entrenament Moveo està pensat per a professionals que tinguin formació prèvia en el camp de les Arts Escèniques i que vulguin explorar les eines del Mim Corporal, així com la metodologia desenvolupada per Moveo. Per aquesta raó, et demanem que omplis el següent formulari, per assegurar-nos que els i les participants s’adeqüen al perfil artístic i per garantir el nivell de treball.

Una vegada rebem el teu formulari, et contactarem per formalitzar la matrícula.

Aquest grup està ple. Si vols afegir-te a la llista d’espera en cas que quedés alguna plaça lliure, escriu-nos a info@moveo.cat

Vols més informació sobre aquest curs?
Truca’ns al +34 93 300 25 08 o clica a Més Info