El 2020 ja és aquí!

Tenim el plaer de compartir amb tu alguns moments destacats del nostre 2019.

Moveo s’ha convertit en una gran comunitat de persones, i estem preparant una celebració pel nostre 15è aniversari a la tardor de 2020! Us volem veure allà!

 

CREACIÓ

  • Des de 2017, la Cia Moveo ha estat en una gira internacional de quasi 100 bolos, amb el nostre guardonat espectacle “Conseqüències”.
  • El 2020 estrenarem el nou espectacle de la companyia! Ja pots reservar-te les dates per al Festival Sismògraf a l’abril i per a l’estrena oficial el setembre a Fira Tàrrega!
  • Amb la companyia hem tingut el plaer de col·laborar en projectes de formació per a entitats com Apropa Cultura, Platforme-Plattform & Festival Mimos (França), Festival Batecs de Manresa i Hippocampe a París.
  • La nostra col·laboració amb el projecte europeu “Unreal Cities” culminarà a la presentació final a Croàcia el 2020.
  • Durant 2019 hem tingut el plaer de rebre en residència els artistes Neilor Moreno i Yucef Zraiby.

 

FORMACIÓ

  • El juny vam finalitzar amb grans resultats un nou any escolar del nostre Programa de Diplomatura en Mim Corporal Dramàtic i Teatro Físic. Vuit artistes van rebre el seu diploma, i vam presentar al Teatre de Can Felipa els espectacles “Short Stories”, dirigit per Sophie Kasser i Olivier Décriaud, i “Esto es mi mano”, dirigit per Stéphane Lévy. Aviat els vídeos estaran disponibles aquí.
  • L’1 d’octubre vam començar un nou any escolar del nostre Programa de Diplomatura amb estudiants de 16 països diferents. Seguim amb orgull treballant amb l’equip docent format per Olivier Décriaud, Mai Rojas, Montse Bonet, Cecilia Colacrai, Sergio Martínez, Maria Antònia Sales i donem la benvinguda a Maria Hernando!

Per rebre informació sobre totes les nostres activitats, subscriu-te a la nostra pàgina web del Centre a www.moveo.cat, i consulta www.ciamoveo.cat per saber sobre l’activitat de la companyia. O segueix-nos a través de les nostres xarxes socials: Facebook (Centro Moveo / Cía Moveo), Twitter, Instagram (Centro Moveo / Cía Moveo), Vimeo o Youtube.

Et convidem a visitar-nos durant el 2020 i fer-nos arribar les teves notícies! Seguim en contacte i esperem veure’ns aviat,

Sophie Kasser i Stéphane Lévy

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.