El Centre Moveo presenta els seus espectacles de fi de curs de la Diplomatura Moveo, una celebració del talent, la creativitat i la passió pel teatre dels seus estudiants.
No et perdis aquests espectacles creats amb dedicació i esforç pels alumnes del Centre Moveo.

Reserva les teves entrades ja!

Quan i on?

Dates: 20 i 21 de juny

Hora: 19h

On: Centre Cívic Can Felipa

Preu: 3 Euros

Què veuràs?

Espectaculo de moveo 2023-24

Un Rinoceronte! Un Rinoceronte?

En una petita ciutat es produeixen estranyes aparicions i una sèrie d’inquietants transformacions en cadena. Els personatges s’enfronten a la pregunta de com resistir a aquest alarmant contagi que, malgrat el seu humor oníric, recorda l’auge dels extremismes a Europa i arreu del món.

Un espectacle basat lliurement en la famosa obra d’Eugène Ionesco, creat de manera col·lectiva per els alumnes del primer curs de la diplomatura Moveo

Comprar entrades

Espectáculo moveo 2023-24

Es Cuestión de Tiempo

Mai recuperaràs el temps perdut. Però, on el vas perdre? On el vas deixar? Cada segon que passa es torna inabastable, com les claus que cauen per la reixa del desguàs, com la moneda que roda darrere el sofà, com aigua entre els dits, o com aquella persona el nom de la qual ja no pots recordar.

Tens temps per buscar més temps o persegueixes alguna cosa que ja ha desaparegut? Tot just ho veus venir, ja està darrere teu, rient-se. Llavors, quan tindré temps? Temps per veure-ho passar, precisament, i quedar-me espantat pel seu pas. Ho veig. Passa caminant, corrent, com un riu, un mar d’estiu, un oceà enfurismat, tot alhora.

És Qüestió de Temps és una creació col·lectiva dels alumnes de segon curs de la Diplomatura Moveo.

Comprar entrades

Com Arribar?

Centre Cívic Can Felipa
Pl. Josep Mª Huertas Claveria
08005 Barcelona
T. 932 563 840
Metro: Poblenou (L4)