El cant viu al treball de l’actor/actriu

16, 17 i 18 de març 2018

Taller de 16 hores impartit pels membres del Workcenter Studio in Residence.

Aquest curs té lloc a La Visiva de Barcelona.

Aquesta trobada amb l’equip del Workcenter Studio in Residence buscarà fer sorgir les potencialitats de cada participant a través de tres línies d’exploració:

Treball en cants de tradició:

El taller s’enfocarà específicament en un treball pràctic sobre cants de tradició africana i afro-caribenya. El taller aproximarà al cant a través de l’acció, les associacions, la intenció i el contacte, sota la guia dels membres del Workcenter Studio in Residence. El treball amb els cants és una exploració sobre l’impacte potencial que les seves qualitats rítmiques i melòdiques poden tenir en les persones que canten.

 

Proposta d’actuació basada en cant:

Als i les participants se’ls demanarà que preparin una proposta d’actuació: una mini performance de tres minuts basada en un cant de la seva elecció. Cada proposició que actua ha de ser repetible, amb un inici, un desenvolupament i un final. El cant ha de tenir una qualitat única, preferiblement un cant antic, pot ser un cant d’on véns, de la teva tradició o de la teva família. El cant no ha de ser una composició personal o una improvisació.

 

Jocs en moviment:

Els i les participants exploraran un treball físic basat en jocs de moviment: jocs i exercicis enfocats en despertar la reactivitat i el contacte amb els i les companyes. Això consisteix en la pràctica de seqüències dinàmiques d’improvisació i jocs estructurats a partir d’un flux d’associacions i intencions, mentre es segueix el tempo-ritme d’un líder.

Informació pràctica

Dates:
16, 17 i 18 de març de 2018

Horaris:
Divendres 16-20h
Dissabte 10h-13h y de 14h – 17h
Diumenge 10h-13h y de 14h – 17h

Preu: 120€

El curs s’imparteix a La Visiva

Descomptes
  • 10% de descompte amb el Carnet Jove o el Carnet de Biblioteques de la Diputació de Barcelona (un carnet per persona). Aquest descompte inclou qualsevol carnet afiliat amb el European Your Card.
  • 20% de descompte permanent per als/les estudiants i ex-alumnes dels cursos regulars de Moveo.

 

Si vols aprofitar algun dels nostres descomptes, posa’t en contacte amb nosaltres i t’indicarem com fer-ho.

– Descomptes no acumulables –

Inscripció

Vols inscriure’t a aquest curs?

Vine a la nostra oficina de dilluns a dijous de 10 a 14h o realitza la inscripció online.
Consulta condicions

Vols més informació sobre aquest curs?
Truca’ns al +34 93 300 25 08 o clica a Més Info