L’actor/actriu físicament eloqüent

26 – 27 Gener 2019

cursos fin de semana centro moveo

El que creiem estar interpretant ha de concordar amb allò que donem a veure. Econòmic, intens, implicat. Com expressar el màxim i fer arribar una idea o una emoció de forma clara a través del mínim de gestos o paraules? En aquest taller aprenem a crear “focus” amb el cos, gràcies als quals l’ull de l’espectador pot rebre, copsar o comprendre la densitat de cada instant.

Cada moviment és necessari i ha de tenir una raó dramàtica d’existir. Cada moviment és una decisió: l’actor/l’actriu ha de tenir una consciència aguda del sentit de la història que interpreta, i l’ha de saber articular moment a moment. L’objectiu és arribar a transmetre, de la manera més eloqüent possible i sense paraules, tota la complexitat d’un moment dramàtic.

Aquesta formació intensiva dura dos dies i està estructurada en dues parts, una primera part d’entrenament físic basat en la tècnica del Mim Corporal Dramàtic d’Etienne Decroux, i una segona part en què els i les alumnes treballen en grups de dos o tres persones a partir d’escenes curtes. Aquestes escenes, que han estat escrites amb una finalitat pedagògica per la Companyia Troisième Génération, contenen moltes indicacions escèniques i algunes frases de text.

Sergi Emiliano

Actor, director i professor, el Sergi és cofundador de la Cia TROISIEME GENERATION. Es va llicenciar en Interpretació a l’Institut del Teatre de Barcelona, i més tard va obtenir un Màster d’Estudis Teatrals a la Universitat Sorbonne Nouvelle de París. Amb la seva Companyia ha creat, interpretat i dirigit sis espectacles de teatre gestual.

Amb un llarga experiència com a professor de tècniques corporals d’interpretació, el Sergi ha ensenyat en diverses escoles de França i Europa. El març del 2019 estrenarà al Théâtre13 de París la seva darrera mise-en-scène, una adaptació al teatre de La vie automatique de Christian Oster.

Informació Pràctica

Dates:
26 – 27 Gener 2019

Horaris:
Dissabte 11h-14h y de 15:30h – 18:30h
Diumenge 10h – 14h

Preu: 95€

El curs s’imparteix en el Centre Moveo

C/ Joan d’Àustria, 95-97, 1r 3a
08018 Barcelona

Marina (L1) o Bogatell (L4)

Descomptes
  • 20% de descompte si et matricules fins a un mes abans de la data d’inici del curs.
  • 10% de descompte amb el Carnet Jove o el Carnet de Biblioteques de la Diputació de Barcelona (un carnet per persona).
  • 20% de descompte permanent per als i les estudiants Moveo dels cursos regulars del curs 2018-2019.

Si vols aprofitar algun dels nostres descomptes, posa’t en contacte amb nosaltres i t’indicarem com fer-ho.

– Descomptes no acumulables –

Inscripcions

Vols inscriure’t al curs?

Vine a la nostra oficina de dilluns a dijous de 10 a 14h
o realitza la inscripció online.
Consulta condicions

Vols més informació sobre aquest curs?
Truca’ns al +34 93 300 25 08 o clica a Més Info