Laboratori Internacional “Moviment i imatge a l’espai públic” – Setembre 2018

Moveo-Platform


Laboratori disenyat per Plattform – Asociació de la jove creació franco-alemana

 “Moviment i imatge a l’espai públic”

20 – 27 Setembre 2018 en Lyon

ATENCIÓ, EL DOMINI DE L’ANGLÈS ÉS NECESSARI PER PARTICIPAR AL CURS!

 

Laboratori dissenyat per a joves actors, ballarins, artistes de circ i videògrafs amb bones pràctiques corporals de França, Alemanya i Catalunya. Aquest curs oferirà una exploració del moviment a l’espai públic, a través de la mirada creuada i la trobada d’un coreògrafs, un cineasta i un director de teatre físic. L’objectiu de la setmana serà desenvolupar un petit grup d’investigació al voltant de la imatge del cos en moviment a la ciutat. Els participants viuran aquesta setmana a Lyon al ritme de la Biennale de la Danse, descobrint molts dels espectacles del festival.

EQUIP ARTÍSTIC

 

Florian Bilbao: Ballarí i coreogràf, és francès i viu a Berlín. Ha treballat amb els coreògrafs Xavier Le Roy i Tino Sehgal, i codorogeix Cie A + B de TANZBAU amb Mercedes Appugliese.

 

Nicolas Habas: Nicolas Habas treballa com a escriptor de ficció i dirigeix curtmetrages. Està interessat en les tensions entre la realitat i allò imaginari, la societat i la intimitat, la geografia i els territoris, i és el director artístic de l’estudi Un Poil Court en Lyon.

 

Stéphane Lévy: actualment co-director artístic del Centre de formació artística MOVEO i professor a l’Institut del Teatre, Stéphane Lévy, format en teatre físic a Londres, ha estat dirigint i actuant en produccions de la Cia Moveo des de 2004.

 

PREU:

350 € (allotjament amb pensió completa – 30 hores de classe – entrades a 5 espectacles de la Biennale de danse de Lyon).

CANDIDATURES:

Per presentar la teva candidatura envia el teu CV i una carta de motivació a info@plateforme-plattform.org

 

MÉS INFORMACIÓ:

Plataforma Associació de la jove creació franco-alemana

www.plateforme-plattform.org

+33 – 478 62 89 42 / info@plateforme-plattform.org

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.