Laboratori: Territori Compartit – Construint espais en comú

3 – 4 Juny 2017

Curs de dansa de 10 hores impartit per Cecilia Colacrai.

La proposta d’aquest laboratori és la d’aprofundir i desenvolupar  un treball físic i perceptiu, partint des del moviment per investigar diferents possibilitats de compartir temps i espai amb altres.

L’objectiu és aconseguir un cos en estat d’alerta, d’atenció i disponibilitat per poder aprendre de l’altre, ser modificat, proposar, escoltar i compondre col·lectivament, construint un llenguatge en comú i propi alhora.

Cecilia Colacrai

Ballarina, creadora independent i professora de dansa contemporània resident a Barcelona des de l’any 2002. Forma part de la junta directiva de l’APDC (Associació de professionals de la dansa de Catalunya) des de 2011. Des de l’any 1995, s’interessa a profunditzar en àrees de la dansa contemporània, la improvisació, la composició coreogràfica i altres disciplines relacionades amb el moviment i les arts escèniques.

Actualment treballa de manera independent amb diferents artistes com ara Anna Rubirola i Mireia de Querol al Col·lectiu Big Bouncers, col·lectiu amb qui gestiona també l’espai de creació La Visiva; amb Jorge Albuerne, amb les peces de dansa-circ “Gira” i “Último, el baile”; amb Joao Lima i Anna Rubirola, en la peça “Morder la Lengua”; amb el Gruop La Bolsa (Iirs Heitzinger, Natalia Jimenez, Anna Rubirola, Federica Porello, Mireia de Querol, Xavi Moreno, Cecilia Colacrai) i Thomas Hauert en l’espectacle “La mesura del desordre”, estrenat al juliol de 2015 dins el marc del Festival Grec de Barcelona. Amb els seus treballs en solitari “Sola?” (2005) i “La incorruptible belleza de la distancia” (2011), es presenta a diferents festivals d’Espanya, França, Itàlia, Mèxic, Cuba i Argentina. Ha col·laborat amb diferents coreògrafs com Alexis Eupierre, Montse Colomé, Toni Mira i Cia. Nats Nus (Barcelona); Cia. Emmanuel Grivet (França); Grupo República Cênica (Brasil); Gabriela Solini (Arg-Esp), espai Tragant-Dansa, espai de creació La Caldera.

Forma part de diversos projectes de video-dansa que desenvolupa l’ Associació Cultural Finmatun juntament amb Toni Mira en el Centre Penitenciari de Brians; forma part del projecte Sudansa des de l’any 2009 (dansa a les escoles), entre altres. Dóna classes de dansa contemporània, improvisació i composició des de l’any 1997 a Argentina i des del 2002 a Barcelona i altres ciutats d’Europa i Llatinoamèrica.

Informació Pràctica

Dates:
3-4 Juny 2017

Horaris:
Dissabte 11h-14h i de 15:30h – 18:30h
Diumenge 10h – 14h

Preu: 95 Euros

El curs s’imparteix en el Centre Moveo

Descomptes
  • 20% de descompte si et matricules fins a un mes abans de la data d’inici del curs.
  • 10% de descompte amb el Carnet Jove o el Carnet de Biblioteques de la Diputació de Barcelona (un carnet per persona). Aquest descompte inclou qualsevol carnet afiliat amb el European Your Card.
  • 20% de descompte permanent per als/les estudiants i ex-alumnes dels cursos regulars de Moveo.

Si vols aprofitar algun dels nostres descomptes, posa’t en contacte amb nosaltres i t’indicarem com fer-ho.

– Descomptes no acumulables –

Inscripciones

Vols inscriure’t al curs?

Vine a la nostra oficina de dilluns a dijous de 10 a 14h
o realitza la inscripció online.
Consulta condicions

Vols més informació sobre aquest curs?
Truca’ns al +34 93 300 25 08 o clica a Més Info