Ens acomiadem del 2018 i donem la benvinguda al 2019!

adios moveo 2018

Hem tingut un gran i intens any 2018, i tenim el plaer de compartir amb tu alguns dels millors moments del nostre any!

 

CREACIÓ

  • La Cia Moveo ha estat de gira internacional amb més de 60 presentacions, amb el nostre guardonat espectacle “Conseqüències”, a països com Corea del Sud, Hongria, Països Baixos, Espanya i Regne Unit.
  • El 2019 estarà també ple amb altres destinacions com Bèlgica, Portugal, Lituània, Sud-àfrica o Suïssa.
  • Amb la companyia hem tingut el plaer de col·laborar en projectes de formació per a entitats com L’Altre Festival, el Festival Sismògraf, Platforme-Plattform (França), la Federació Francesa d’Esports de Gel i l’Escola Internacional d’Azerbaijan.
  • També hem començat una entusiasmant col·laboració amb el projecte europeu “Unreal Cities”, que culminarà en una presentació a Croàcia el 2020.
  • Durant el 2018 hem tingut el plaer de donar la benvinguda en residència a les companyies SiTuT’imagines, Mai Rojas y los Escultores del Aire i a l’artista Siziana Reiser.

 

FORMACIÓ

  • El juny vam acabar amb molt bons resultats un altre any del nostre Programa de Diplomatura en Mim Corporal Dramàtic i Teatre Físic. Vam presentar al treatre de Can Felipa els espectacles Una hora y algo, dirigit per Sophie Kasser i Olivier Décriaud, i Reconocer, dirigit per Stéphane Lévy. Els vídeos estaran disponibles aviat aquí.
  • També estem entusiasmats i entusiasmades amb la col·laboració amb Maria Antònia Sales per al treball vocal, i amb el nou seminari “Anatomia del cos”, impartit per Raquel Banal.
  • L’1 d’octubre vam iniciar un nou any del programa de Diplomatura amb estudiants de 16 països diferents. Ens encanta seguir treballant amb els i les professores Olivier Décriaud, Mai Rojas, Montse Bonet i Cecilia Colacrai, i donem la benvinguda a Sergio Martínez!

 

Per rebre informació sobre totes les nostres activitats, subscriu-te a la pàgina del nostre centre www.moveo.cat, i consulta www.ciamoveo.cat per a l’activitat de la companyia, o segueix-nos a les nostres xarxes socials Facebook Moveo Centro / Moveo Cía, Twitter, Instagram, Vimeo, Youtube, Google+.

 

Et convidem a visitar-nos durant el 2019 i ens encantarà rebre les teves notícies! Moveo està començant a ser una gran comunitat de persones, i prepararem una gran festa per al 15è aniversari el 2020! Esperem seguir en contacte i que estigueu bé,

 

Sophie Kasser i Stéphane Lévy

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.