Nous Professors Moveo!

Nuevos profesores moveo

Enguany, donem la benvinguda a Wong Chun Him (Bosco), Pau Garcia i Laia Campamà, qui, després d’una haver superat la formació profesionalizadora de Moveo i un any de pràctiques pedagògiques, s’incorporen com a docents per a enriquir encara més la nostra oferta educativa i portar a Moveo noves energies i idees.

Formació de Professors en el Centre: Un Camí Cap endavant

Wong Chun Him, originari d’Hong Kong, i Pau García i Laia Campamà, de Catalunya, comparteixen un recorregut formatiu dins de Moveo. Els tres van completar la nostra Diplomatura, seguit pel Programa d’Especialització, van presentar els seus projectes de creació pròpia, i han dedicat un any addicional a pràctiques pedagògiques en el centre. Aquest extens període de formació i pràctica els ha permès no només entendre i posar en pràctica les tècniques i metodologies d’ensenyament, sinó també impregnar-se de la filosofia i de l’ètica pedagògica del nostre centre.

Aquest nou programa de formació pedagògica de Moveo és un component essencial del nostre model educatiu. Permet que les noves generacions, amb les seves inquietuds i orientacions artístiques, s’integrin plenament en la nostra formació. Aquest programa no sols assegura la continuïtat de la nostra qualitat educativa, sinó que també enriqueix el nostre entorn amb noves perspectives i enfocaments sobre la tècnica del Mim Corporal . La incorporació de Bosco, Pau i Laia és un clar exemple de com aquest programa fomenta el desenvolupament de talents i garanteix que els nostres estudiants rebin una formació de primer nivell.

Laia campama
Bosco

Wong Chun Him: Un Viatge Des d’Hong Kong

Bosco, amb la seva diversa herència cultural i la seva experiència com a actor a Hong Kong, aporta una visió diferent de l’equip docent de Moveo. Va arribar a Barcelona amb el propòsit de treballar en la Mim Corporal Dramàtic, demostrant la seva dedicació i passió per aquesta disciplina. Durant les seves pràctiques pedagògiques, Wong Chun Him va connectar molt bé amb els estudiants, inspirant-los amb la seva creativitat, el seu enfocament disciplinat i el seu humor. A més, col·labora activament amb altres artistes del centre, com Aravind TM, i ha participat en el projecte de recerca de Sophie Kasser, “El Renec de Euga”. Estem molt contents de veure-ho prendre un rol més actiu com a professor l’any vinent.

Pau Garcia i Laia Campamà: Talent Local i passión pel teatre físic

Pau i Laia representen el talent local que ha trobat en Moveo l’espai ideal per a créixer . Pau, amb la seva energia contagiosa i la seva atenció amb els estudiants, ha destacat durant les seves pràctiques per les seves habilitats en l’ensenyament del Mim Corporal . Laia, per part seva, ja ha començat a impartir classes enguany, amb notable èxit en el curs d’Entrenament Creatiu que ha portat durant tot l’any. La seva capacitat per a motivar i guiar als estudiants ha estat àmpliament reconeguda, i la seva dedicació ha estat clau per a l’èxit del programa. Tots dos treballen junts en el Col·lectiu La Diògenes, un projecte que els permet explorar i desenvolupar noves formes d’expressió artística. A més, han participat en el projecte de recerca de Sophie Kasser, “El Renec de Euga”.

Pau garcía
Profesores moveo

Creatius, atents, i bons pedágogos

Bosco, Pau i Laia no sols són estimats membres de la nostra comunitat, sinó que també encarnen les qualitats que valorem en Moveo: valentia, professionalitat, creativitat i una gran aptitud per a la pedagogia. La seva incorporació a l’equip docent és un reconeixement a les seves habilitats i assoliments, i també una aposta per un futur on l’ensenyament del teatre físic iel Mim Corporal continua evolucionant i adaptant-se a noves realitats artístiques i educatives. A més del seu rol com a professors, els tres continuen actius com a artistes, la qual cosa els permet aportar una perspectiva fresca i actualitzada al seu ensenyament.

Un Futur Prometedor

La integració de Bosco i Pau com a professors l’any vinent, juntament amb la consolidació de Laia en el seu rol actual, marca un nou capítol en la història de Moveo. Estem convençuts que la seva contribució enriquirà significativament la nostra diplomatura, així com els altres curs del centre, oferint als estudiants una formació encara més completa i diversificada.

Creiem fermament en la importància d’una educació dinàmica i adaptativa, que reflecteixi tant la tradició com la innovació. Permetre que arribi una nova generació de professors és per a nosaltres un plaer i una esperança de continuïtat i canvi al mateix temps. L’arribada d’aquests nous professors és una prova del nostre compromís amb aquesta visió, i estem segurs que, sota el seu guia, els nostres estudiants continuaran creixent artísticament i personalment

Amb la incorporació de Laia, Pau i Bosco, el futur de Moveo es perfila ple de noves possibilitats. Benvinguts en l’equip!

Stéphane Lévy
Codirector del Centre Moveo