Presentem el Programa de Diplomatura

Diplomatura moveo

INSCRIPCIONS OBERTES AL NOSTRE PROGRAMA DE DIPLOMATURA

 

Creacion diplomaturaA Moveo apostem per les arts performatives com a investigació de preguntes i una posada en joc del nostre propi cos. No es tracta de donar respostes fixes, sinó d’obrir nous camins, compartir en la recerca i reunir poesia, humor, ironia i crítica. Es tracta de creure en el cos humà com a vector de comunicació. De valorar-lo creant i dialogant, a més de reunir-lo amb el text, la música, l’atrezzo, l’espai, etc.

El panorama de les arts escèniques està experimentant canvis profunds. Els límits entre disciplines tradicionals como el teatre i la dansa es mesclen o suavitzen, afavorint l’aparició de nous gèneres. Entre elles, el teatre físic, també anomenat mim, teatre visual o teatre de moviment.

Però el teatre físic no és només el resultat d’aquesta transformació contemporània; també té una història concreta i és el resultat d’unes investigacions del segle XX. El nostre programa de diploma inclou estudiar el seu llegat a través de la tècnica i el repertori, però també el lloc del mim corporal al teatre físic contemporani i les eines que brinda per idear espectacles.

És una formació l’objectiu del qual és dotar l’alumnat de coneixements i mètodes per utilitzar la seva fisicalitat com a element principal de creació i interpretació, així com una base sòlida per a què puguin continuar el seu camí artístic en el camp de les arts escèniques, en particular en el teatre corporal. Una formació que a més obre un diàleg amb altres disciplines de les arts escèniques, amb l’objectiu d’enriquir les habilitats interpretatives i creatives.

 

VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PROGRAMA DE DIPLOMATURA?

Consulta els següents apartats de la nostra pàgina web:

Pla d’estudis

Calendari i preus

Equip docent

Sol·licitud d’accés