Slide

¿QUÈ ÉS MOVEO?

Slide
Slide

MOVEO és un centre d’arts escèniques dedicat a la formació, creació i investigació en teatre físic. Fundat l’any 2005, acull una companyia estable, residències d’artistes, una escola que ofereix cursos i tallers, així com una varietat d’activitats al voltant de l’expressió corporal.

En el vessant de creació, la Cia Moveo ()www.ciamoveo.cat) s’especialitza en la creació d’espectacles utilitzant el cos i l’art del moviment com a territoris principals d’expressió, treballant amb artistes de diverses disciplines i rerefons culturals. Aquesta multidisciplinarietat permet a les produccions de la Cia Moveo ser fruit d’un procés constant d’investigació, encoratjant la col·laboració entre artistes d’arreu del món i contribuint al canvi i l’evolució del teatre físic.

En el vessant de formació, organitzem una gran varietat de cursos per a professional i no professionals de totes les edats que pretenen ampliar l’oferta en formació de teatre i introduir les línies del treball físic. El centre acull una escola de teatre físic que ofereix una Diplomatura professional, així com altres cursos regulares i intensius de tota mena. El centre Moveo forma part de l’ACET (Associació Catalana d’Escoles de Teatre).

La nostra investigació ens ha portat a la creació de 8 espectacles professionals i 34 espectacles acadèmics, així com de projectes i tallers amb els quals hem viatjat internacionalment durant més de 15 anys. Des dels seus orígens fins al moment, 1000 professionals i estudiants de més de 50 països han participat en les activitats del nostre centre.

Classe de mimo corporal dramático en moveo

Des de la seva creació, Cia Moveo ha estat guardonat amb el Premi Especial del Jurat per l’hàbil fusió de llenguatges escènics – Mostra de Teatre de Barcelona 2007, l’e-MIX Quality Label, segell de qualitat per al teatre visual i físic a Europa 2011, i el Premi al Millor Espectacle (categoria de dansa) a la Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca 2015, el Premi Mais Imaginarius a Millor Companyia Emergent del Festival Imaginarius de Portugal i el Premi Moritz FiraTàrrega17 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer i el Premi Dansacat 2020 per Millor Coreografia.

Classe de mimo corporal dramático en moveo

El centre Moveo ha rebut subvencions de l’Institut de Cultura de l’ Ajuntament de Barcelona (ICUB), la Generalitat de Catalunya i l’Institut Ramon Llull. També donen suport el Consolat General de Suïssa de Barcelona i l’Institut Francès de Barcelona

VÍDEOS MOVEO