Necessites assessorament o un espai on impartir un taller? L’equip del Centre Moveo també està disponible per a actuacions, activitats, formacions o peticions especials.

Des de Moveo podem oferir-te:

 • Direcció o assessorament de moviment en el teu espectacle: necessites un director, una directora de moviment, un coach o simplement un ull extern per al teu espectacle?
 • Cia Moveo: informació i agenda de les nostres produccions professionals i gires a www.ciamoveo.cat
 • Moveo animacions: necessites actors-actrius-mims per a un esdeveniment, per a un espectacle o per a un rodatge?
 • Moveo espai: necessites un espai per a assajar, impartir un curs, rodar o fer un càsting?
 • Moveo residències: busques un espai per crear un projecte artístic?
 • Moveo extramurs: vols un curs o una masterclass a la teva ciutat, companyia o empresa?

Si creus que el Centre Moveo pot ajudar-te en el projecte que tens entre mans, contacta’ns a través del següent formulari, escriu-nos a info@moveo.cat o truca’ns al +34 93 300 25 08.

Formulari de contacte

  Nom (obligatori)

  Correu electrònic (obligatori)

  Telèfon (obligatori)

  Assumpte

  Missatge

  Vols subscriure't a la nostra newsletter? (*)

  No

  T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis seran tractades per MOVEO, en qualitat de responsable del tractament de dades. La finalitat del tractament és gestionar la teva matrícula. La legitimació del tractament es realitza amb el teu consentiment. No cedirem les teves dades a tercers sense el teu consentiment previ. Si no introdueixes totes les dades marcats com a obligatoris al formulari és possible que no pugui realitzar-se la teva matrícula. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació, supressió i portabilitat de dades escrivint a info@moveo.cat. En cas que ho consideris oportú, tens dret a presentar una reclamació a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Trobaràs més informació sobre Protecció de Dades a la nostra Política de Privacitat.

  [wpcaptcha wpcaptcha-259]