Resum 2016!

CREACIÓ:

  • La Cia. Moveo comença una nova fase, després d’una gira d’aprop 40 representacions de Tu vas Tomber! a Espanya, França, Portugal i Suissa, per festivals com el TAC de Valladolid, el Mercè Arts de Carrer de Barcelona, el Festival Mimos de Périgueux a França, on van impartir una master class de teatre físic o el Festival Imaginarius de Santa Maria de Feira, on vam rebre el premi Mais Imaginarius ’16 a la millor companyia. Felicitats Jordi Font, Marta Hervás, Xavi Palomino, Adrià Viñas i Javier Cárcel! 
  • L’any 2017 veurà el naixement d’una nova producció de la companyia, amb nous integrants, i la col·laboració del Festival Imaginarius de Portugal i la Fira de Tàrrega
  • També tindrem el plaer d’estrenar nou vídeo de Tu vas Tomber!, realitzat per l’Edu Perez.
  • Durant aquest any hem acollit en residència a la Cia. Zero en Conducta i la Cia. Mai Rojas y los Escultores del Aire. 

 

FORMACIÓ:

  • Al juny vam finalitzar un curs més de la Diplomatura en Mim Corporal Dramàtic i Teatre Físic amb molt bons resultats. Vam presentar en el Teatre Can Felipa de Barcelona els tallers de creació Lo que nos mueve, dirigit per l’Stéphane Lévy i Mai Rojas, i In-Diferencias, dirigit per Sophie Kasser i Olivier Décriaud. Pots veure aquí els vídeos
  • Membres de l’equip han donat tallers de teatre físic i expressió corporal al Palau Robert, instituts d’Argentona i Gavà, i per AIXEC amb la col·laboració de l’associació Perpetuum Mobile.
  • Per tercer any hem col·laborat amb la Jove Cia Teatre de l’Abast de València. També hem rebut la visita de la Cia. nord-americana MB Adaptors, i la seva directora Kari Margolis, i hem col·laborat amb l’escola de Circ Rogelio Rivel.

 El 3 d’octubre va començar un nou any acadèmic del nostre curs de Diplomatura amb alumnes nous procedents de 15 països diferents. Continuem amb el plaer de tenir la companyia dels professors Olivier Décriaud, Mai Rojas, Pere Farran, Montse Bonet i Cecilia Colacrai.

–  Tenim nou videoclip per compartir amb vosaltres on us presentem l’assignatura de dansa del curs de Diplomatura. Més endavant podreu veure els clips de les altres assignatures! 

ALTRES:

  • Seguim al Facebook: Moveo Centro de Formación y Creación i Twitter: @moveo_barcelona, i hem estrenat noves samarretes Moveo amb un magnífic disseny de Laura Valera. 
  • Donem la benvinguda a la Gemma Ruiz, que realitza les pràctiques al nostre centre del Grau de Comunicació i Indústries Culturals a la Universitat de Barcelona. Estel·la Muñiz continua sent la nostra genial coordinadora i responsable de comunicació. Moltes gràcies a les dues! 

Com podeu veure, el centre Moveo segueix ple d’assajos, cursos i altres activitats, a més de la il·lusió i el desig de fer de l’art del moviment un camí per a la creació artísica i per a l’expressió escènica. 

A tots i totes, us desitgem un feliç 2017! 

Sophie Kasser i Stéphane Lévy

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.