Actualment esteu veient #somformació

#SomFormació

SEGUEIXEN LES MESURES QUE ENS IMPEDEIXEN FER CLASSE PRESENCIAL

 

Seguim amb les classes online, però això no ens treu l’energia per exigir formació de qualita! Amb la resta d’escoles que formem l’ACET (Associació Catalana d’Ensenyaments Teatrals), tractem de visibilitzar que per als nostres centres, les classes presencials són essencials.

Fes un cop d’ull al que ha preparat la comunitat Moveo!

 

A continuació pots llegir el comunicat publicat l’última setmana, signat per l’ACET (Associació Catalana d’Ensenyaments Teatrals).

 

COMUNICAT DE L’ACET EN RELACIÓ A LA PRÒRROGA DE LES NOVES MESURES QUE AFECTEN A LES ESCOLES DE TEATRE

 

Des de l’ACET, Associació Catalana d’Escoles de Teatre, expressem la nostra disconformitat i malestar pel perllongament del tancament de les instal·lacions per impartir formacions artístiques presencials, i concretament, formacions teatrals.

La resolució aprovada el passat 12 de novembre, RESOLUCIÓ SLT/2875/2020, de 12 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, no rectifica els errors de l’anterior Resolució.

  • Es continua amb el criteri discriminatori de presencialitat/no presencialitat entre els estudis reglats i els no reglats.
  • Es continua equiparant l’activitat de les nostres escoles de teatre a una activitat extraescolar i no pas a la d’un centre especialitzat en arts escèniques. L’alumnat que assisteix als nostres centres cada setmana segueix programes formatius amb un pla d’estudis.
  • Les formacions artístiques seguim sent els únics centres educatius que no podem fer presencialment l’activitat lectiva.

Lamentem que aquestes mesures s’hagin adoptat, una vegada més, sense una interlocució prèvia amb el sector i que traspuïn una manca de sensibilitat i coneixement de la realitat d’aquests ensenyaments.

Tots els centres hem adaptat la nostra activitat a tots els requeriments higiènics i de seguretat per fer dels centres espais segurs, assegurant la traçabilitat dels contactes i reduint el risc de contagi.

Tots els centres, alumnat i docents, estem fent un esforç per mantenir les activitats formatives a nivell virtual. Però la nostra formació demana presencialitat.

No hi ha formació sense presencialitat.

ACET, 16 de novembre 2020