Molt bona estructuració i conducció de les classes. Bona pedagogia. Una de les qüestions que més em va agradar és que va ser un curs en què realment poden afegir-se persones amb diferents graus de coneixement.
Beatriz, Cataluña

Ha sido un honor y un auténtico placer estar con vosotros estos días.Elloy, España

No sabia què esperar d’aquest curs, però vaig quedar totalment satisfeta amb tot! L’atmosfera general era molt positiva i els companys de treball molt motivats.
Vanessa, EUA

Simplemente agradecer el empeño, la seriedad y la disposición de cada profesor en el momento de trabajar. Y el sentido del humor de todos. –  TAmalia Rodríguez

Us vull agrair els coneixements que m’heu donat. Seran molt útils per la meva formació. Però sobretot agrair-vos que heu aconseguit incrementar la meva passió pel teatre. A partir d’ara sé que miraré com es mou el meu cos d’una altra forma. Gràcies.
Tolo Sansó

Profesores muy profesionales y cercanos al mismo tiempo. Geniales. – Sara, Cataluña

 

El curs no només m’ha donat eines útils, sinó matèria a reflexió sobre la interpretació física i el llenguatge del cos a l’escenari.
 Valerie, França

Moltes gràcies a vosaltres per la professionalitat del vostre treball i pel tracte rebut.
— Txus, Catalunya

Va resultar curiós descomposar uns moviments com si fos un exercici de gramàtica, i després recomposar-los com per composar un poema.
Caroline Giffard

Moveo es para mí un espacio perfecto para aprender, crear y desarrollarse como actor con una formación y unos profesionales inmejorables. – Ondona, España

Els professors en tot moment han estat en completa disposició i entregats al curs. Rescaten qualsevol aportació que l’alumne pugui oferir en un exercici. Això dóna confiança per arriscar-se amb qualsevol proposta sense sentir-se jutjat.
Amalia Rodríguez

Simplemente agradecer el empeño, la seriedad y la disposición de cada profesor en el momento de trabajar. Y el sentido del humor de todos. –  TAmalia Rodríguez

Aquest curs ha estat una gran experiència per a mi. Gràcies a tots els professors de Moveo!
—Vanessa, EEUU

Muchas gracias a vosotros por la profesionalidad de vuestro trabajo y por el trato recibido. — Txus, Cataluña

 

Agraiexo molt la generositat amb la que desenvolupen i comparteixen la seva experiència –
— Sara Rosa

Ha estat una consciència complerta del poder de l’expressió del cos per fer-se present i desxifrable en allò que vols comunicar a escena. –
— Laia, Cataluña

Moltes gràcies per tot i espero que ens tornem a trobar en un d’aquests cursos tan motivadors. Per mi ha sigut una gran experiència, i sabeu una cosa molt important, m’ha donat molta energia!!!!!
Núria Foixench

Ha sido una conciencia completa del poder de expresión del cuerpo para hacerse presente y descifrable en lo que quieres comunicar en escena –  Laia, Cataluña

Amb l’intensiu he trobat exactament el que m’esperava, un munt d’eines útils que m’han obert una finestra al Mim Dramàtic. L’Olivier és un gran mestre, compromès amb l’alumne, divertit, clar en les explicacions i molt precís.
— Andreu, Catalunya