Us desitgem unes felices festes i un gran 2023! 🌟

Grupo
  • Categoria de l'entrada:Home / Noticies

FELICES FESTES I ANY NOU!

2022 està arribant al final, així que aquí estan alguns dels aspectes més destacats d’aquest any a Moveo. Des dels nostres inicis, treballem per una societat i una cultura que valori més el cos i la seva capacitat d’expressió, compartint amb públics diversos eines de moviment, imaginació i comunicació a través de l’experiència pràctica.

Us desitgem un gran solstici d’hivern!

CIA MOVEO

  • El nostre premiat espectacle “Conseqüències” segueix de gira pel món, i aquest any ens ha portat a Mèxic, un viatge molt emocionant! El 2023 tornarem a compartir-lo amb el públic jove a través del programa Anem al Teatre.
  • També seguim de gira amb el nostre espectacle “ECHOES“, no deixis de fer un cop d’ull a les nostres dates a l’agenda de la Cia Moveo per al 2023!
  • I vam estrenar la peça de vídeo-dansa “Quin gest necessitem avui? amb les companyies Sauf le Dimanche i Mariantònia Olivier, a més de dinamitzar activitats participatives a diverses entitats i escoles com la Fundació Tres Turons, Fundació BAYT Al-Thaqafa, Centre Cívic Barceloneta, Casa Groga, Escoles l’Univers, Escola Camins, IES Vapor del Fil, etc.

FORMACIÓ

  • Hem tancat amb èxit un altre any del nostre Programa de Diplomatura. Vam tancar el curs escolar al juny presentant els espectacles “La vida no me asusta” (alumnat de 1r curs), “Bien. Estoy bien. Todo bien” (alumnat de 2n curs) i “El eco del silencio” i “Amaya” (alumnat de 3r curs). Els espectacles van ser un èxit, amb tres nits omplint la sala. Aviat els vídeos estaran disponibles a la nostra pàgina web.
  • El passat mes d’octubre vam començar el nou curs escolar amb estudiants de tot el món, a qui oferim un espai de tutoria individual i personalitzada, una metodologia única i l’oportunitat de treballar en un ambient creatiu i internacional dialogant amb artistes i creacions artístiques.
  • Hem ofert tallers intensius al centre amb grans artistes com Andrés Corchero, Anna Estrada i molts més. Estigues atent a la nova edició del nostre grup d’entrenament i a més tallers al 2023!

Agraïm a l’imprescindible equip d’artistes i productores que fan que Moveo sigui el que és avui en dia i ens alegrem de donar la benvinguda a Queralt Casasayas, Karine Degaspari i Laia Campamà!

Per rebre la informació de totes les nostres activitats, subscriu-te a la nostra pàgina web www.moveo.cat per al Centre, i consulta www.ciamoveo.cat per a l’activitat de la Companyia, o segueix-nos a les xarxes socials @centromoveo i @ciamoveo.

Esperem veure’t durant 2023! Seguim en contacte i desitgem que et cuidis,

 

Sophie Kasser i Stéphane Lévy